Search

Sljedeći tjedan Dubrovnik je u znaku hrvatskog dizajna

Sljedeći tjedan Dubrovnik je u znaku hrvatskog dizajna

Ne propustite Design Tourism Expo & Store

BURO.


Image: PR

U Dubrovniku, gradu koji je dio UNESCO-ova popisa svjetske baštine, ovog će ljeta posjetitelji moći posjetiti izložbu talentiranih hrvatskih produkt dizajnera koja će ponuditi i prodajni dio

MasterCard u suradnji s Hrvatskim dizajnerskim društvom te pod pokroviteljtsvom Grada Dubrovnika predstavlja prodajnu izložbu originalnih proizvoda koji će pokazati zašto je Hrvatska, između ostalog, i zemlja kreativnosti. Sve izložene proizvode kreirali su hrvatski dizajneri, a proizvedeni su u Hrvatskoj te ilustriraju uspon hrvatskog dizajna koji se dogodio tijekom posljednjih godina.

Sheriff & Cherry

Prodajna izložba održat će se u fantastičnom prostoru stare zvonare Luža u Dubrovniku, sagrađene davne 1463., u razdoblju od 4. srpnja do 24. kolovoza, gdje će posjetitelji moći doživjeti svijet hrvatskog dizajna, pronaći idealni ljetni suvenir i ponijeti svojim domovima posebnu uspomenu.

Konzerviranje ljeta

U prodajnoj će izložbi između ostalih sudjelovati hrvatski brendovi Kvadra, Element, Startas, Sheriff & Cherry, Adrian, I-GLE i dr., te brojna renomirana imena hrvatskog dizajna, kao npr. Numen, Grupa, Manufakturist, Filip Gordon Frank, Sanja Rotter, Marko Pavlović, Maja Mesić, Ruđer Novak Mikulić i Marija Ružić, Oaza, Ksenija Jurinec i drugi.

Rožonj

Dematerijalizirana uspomena

Shift Neva

Monk

Woodoir

Related articles

Buro 24/7 Selection

više