Search

Split dobiva novi atraktivan noćni klub

Split dobiva novi atraktivan noćni klub

"Central" postaje centar splitskog noćnog života


Image: PR

Split dobiva spektakularni klub kojeg se ne bi posramile ni najbolje svjetske clubbing meke, a svečano otvaranje uz kamenice, šampanjac i poznata lica hrvatskog javnog života, će se održati u četvrtak 4. kolovoza

U samom srcu grada, u  četvrtak 04. kolovoza svoja vrata otvara noćni klub koji će nositi ime po lokaciji na kojoj je nastao, odnosno na mjestu kina "Central". Preuređeni prostor čiji novi izgled potpisuje arhitekt Duje Kaliterna bit će dostojan legendarnog splitskog kina te će ponovo postati mjesto okupljanja Splićana. Svečano otvorenje počinje u 23:00 uz kamenice, šampanjac i party do ranih jutarnjih sati uz poznata splitska i hrvatska lica javnog života.

Split dobiva novi atraktivan noćni klub (фото 1)

S kapacitetom od oko 1000 ljudi, klub sadrži i 3 VIP zone na dvije etaže, 4 šanka te naravno impresivan plesni podij ispred DJ-a, dok je jedna od VIP loža smještena upravo iza DJ booth-a te će gosti osim uživanja u bogatoj ponudi vrhunskih šampanjaca moći biti i u društvu svog omiljenog DJ-a. Jedno od najboljih svjetskih ozvučenja d&b audio također će "krasiti" klub. 

Split dobiva novi atraktivan noćni klub (фото 2)

Program kluba je koncipiran na način da će se svaku večer u tjednu izmjenjivati različiti tematski partiji, a cilj je posjetiteljima osim raznolikog glazbenog programa, priuštiti i različite vizualne ambijente. 

Osim svakodnevno bogatog programa, klub najavljuje do kraja ljeta i nastupe svjetskih DJ imena kao što su Sharam, američki DJ, producent, polovica legendarnog Deep Disha, Sunnery James & Ryan Marciano i mnogi drugi.  Klub će svakim danom biti otvoren od 01:00 do 06:00, dok u četvrtak svoja vrata otvara u 23:00. 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više