Search

Split je odnedavno postao bogatiji za još jedno cool i urbano mjesto

Split je odnedavno postao bogatiji za još jedno cool i urbano mjesto

Adriatic Social Club

Image: PR

Split je odnedavno bogatiji za još jedan bar za koji smo sigurni da će postati novo, nezaobilazno mjesto na splitskoj urbanoj sceni...

Adriatic Social Club, smješten nadomak strogog centra Splita na adresi Lička 5, jedinstveni je prostor koji funkcionira kao spoj mediteranskog caffea i modernog, metropolitanskog bara. Uz razna kulturna događanja, Adriatic Social Club je iz vikenda u vikend mjesto gostovanja najboljih domaćih i regionalnih DJ-a. "Ovakvi barovi koji uspješno spajaju ugodnu atmosferu i raznovrsnu ponudu pića s kvalitetnim glazbenim sadržajem uobičajeni su u europskim i svjetskim metropolama", napominju vlasnici.

Split je odnedavno postao bogatiji za još jedno cool i urbano mjesto (фото 1)

Inspiracija za uređenje došla je iz želje da se u jednom prostoru spoji toplina prostranog lofta, mediteranskog caffea i doživljaj suvremenog večernjeg bara. Možemo reći da su u istome uspjeli s mnoštvom zanimljivih detalja: tropskim biljkama, svjetiljkama i prigušenom rasvjetom, toplinom drva, DJ pultom i stotinama gramofonskih ploča. Također, u prostoru se na zanimljiv način spajaju funkcionalnost (zvučna izolacija i akustika) i estetika.

Split je odnedavno postao bogatiji za još jedno cool i urbano mjesto (фото 2)

Preko dana, uz terasu okrenutu južnom suncu Adriatic Social Club već sad postaje omiljeno mjesto za ispijanje kave ili čaja. Navečer, prostor se na prirodan način transformira u bar koji gostima, uz izvrstan izbor glazbe nudi utočište za druženje i opuštanje (što ne znači da se s vremena na vrijeme u prostoru ne događa spontani ples). 

Split je odnedavno postao bogatiji za još jedno cool i urbano mjesto (фото 3)

Adriatic Social Club otvoren je od kraja siječnja, a već po prvim reakcijama gostiju možemo zaključiti da se projektima poput ovog Split i Hrvatska sve više približavaju svjetskim ugostiteljskim standardima.

Split je odnedavno postao bogatiji za još jedno cool i urbano mjesto (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više