Search

Storybook i Vešmašina vas pozivaju na Fuliranje

Storybook i Vešmašina vas pozivaju na Fuliranje

Modne i dizajnerske poslastice kao rezultat suradnje

Tekst: BURO.

U sklopu ovogodišnjeg Fuliranja svoje su mjesto po prvi puta našli lifestyle časopis Storybook, čiji novi broj izlazi 28. studenoga, u suradnji s Vešmašinom, concept storeom i online shopom koji nudi odjeću, obuću i modne dodatke cool trendi brendova omiljenih među svjetskim fashionisticama. (www.vesmasina.hr)

Storybook i Vešmašina vas pozivaju na Fuliranje (фото 1)

Ivan Vukušić

Ukoliko ste željni modnih i dizajnerskih poslastica obavezno posjetite njihovu kućicu čije uređenje potpisuje Vešmašina. Za vas su pripremili atraktivne dizajnerske majice koje su već postale 'must have' sezone, a idealni su božićni darovi! U suradnji s dizajnerom Samirom Šećerkadićem predstavit će 2 kolekcije koje će ekskluzivno biti dostupne u njihovoj kućici, a moći će se naručiti i preko web shopa:

Voli te tvoj sob - prigodne su, praznične zimske majice dugih rukava, posebno dizajnirane za dečke i posebno za cure s jedinstvenim ciljem - da pronađete svog para, svog najdražeg soba!

Storybook i Vešmašina vas pozivaju na Fuliranje (фото 2)

Osvijesti se. Sretan budi! - majice su kratkih rukava s motivom bubamare, univerzalnim simbolom sreće, a lansirane su u sklopu istoimene edukativne humanitarne akcije koju je pokrenuo magazin Storybook. Kupnjom majice direktno pomažete udruzi Jedro, angažiranoj oko oboljelih od raka pluća, koja se bavi se prevencijom broja oboljelih, psihološkom potporom, pomaganjem pri nabavci lijekova i ostalom podrškom oboljelima. A pomoći ćete i ako kupite limitiranu seriju već poznatih narukvica Storybook x S7 sa zaštitnim znakom bubamare.

Storybook i Vešmašina vas pozivaju na Fuliranje (фото 3)

Iako je svečano otvorenje ovogodišnjeg Fuliranja radi lošeg vremena prebačeno sa subote 23. 11. na četvrtak 28. 11. za 17h, svi objekti su otvoreni svakim danom. Stoga, svratite do kućice Storybook + Vešmašina u Tomićevoj ulici jer očekuje vas niz zabavnih sadržaja u narednih mjesec dana.

Storybook i Vešmašina vas pozivaju na Fuliranje (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više