Search

Stylish kartice za kojima je poludio cijeli svijet? Može i nama jedna, molimo!

Stylish kartice za kojima je poludio cijeli svijet? Može i nama jedna, molimo!

Vođenje osobnih financija nikad nije imalo više stila

Tekst: BURO.


Image: PR

Jeste li već čuli za moderne kartice u bojama? Dolaze iz britanske tehnološke tvrtke Revolut i nastali su kao ideja dvojice investicijskih bankara sa željom da stvore digitalnu alternativu velikim bankama. Revolut je inicijalno korisnicima nudio maksimalno smanjivanje troškova koji nastaju kod podizanja gotovine u inozemstvu i konverziju valuta po međubankovnom tečaju, a danas je izrastao u omiljenu platformu koja više od šest milijuna korisnika diljem Europe nudi kontrolu potrošnje, upravljanje mjesečnim budžetom, mogućnosti štednje i razmjenu kriptovaluta.

Stylish kartice za kojima je poludio cijeli svijet? Može i nama jedna, molimo! (фото 1)

Zašto su Revolut kartice toliko posebne? Revolut Metal kartica, uz elegantnu crnu, dolazi u dvije vrlo poželjne boje koje oduševljavaju stilom. Jednostavan i pročišćen dizajn metalnih kartica svidjet će se i onima najistančanijeg ukusa, a korisnici mogu birati između otmjene crne i dvije profinjene boje Gold i Rose Gold. Velika je vijest da uskoro očekujemo još dvije nove boje i to Silver i Space Grey. Na korisniku je samo da odabere onu boju koja će se najbolje uklopiti u njegov stil.

Naravno, Revolut Metal je puno više od lijepe beskontaktne metalne kartice, to je i izvrstan partner u modernom načinu života. Paket usluga koji dolazi uz metalnu karticu uključuje pogodnosti poput podizanja do 5.000 kuna mjesečno na bankomatima bez naknade, do 1% cashback povrata u svakoj od 30 valuta, pet kriptovaluta koje Revolut podržava te pristup uvijek dostupnom osobnom pomoćniku koji može rezervirati letove, hotele i ulaznice za događanja te osigurati da njegovi klijenti prvi dobiju pristup najnovijim Revolutovim opcijama.

Stylish kartice za kojima je poludio cijeli svijet? Može i nama jedna, molimo! (фото 2)

U paketu su i brzi pristup kriptovalutama, ulaz u više od 1000 salona svjetskih zračnih luka, jednokratne virtualne kartice za dodatnu sigurnost prilikom online kupovine, neograničena razmjena valuta, međunarodni novčani transferi bez provizije, putno osiguranje u inozemstvu i trgovanje američkim dionicama.

Revolut je unio revoluciju u upravljanje osobnim financijama pa je u kratkom vremenu u Hrvatskoj broj korisnika narastao na 50.000, a najzahtjevniji među njima već imaju svoju Revolut Metal karticu.

Osim predivnim bojama kartica koje se stalno nadopunjuju, Revolut osvaja i intuitivnom mobilnom aplikacijom koja korisniku omogućava otvaranje računa u par minuta, napredno praćenje troškova, mjesečno budžetiranje, investiranje i slanje novca prijateljima i obitelji širom svijeta i još mnogo toga te vam preporučamo da "skinete" aplikaciju i provjerite i sami iz prve ruke. Na kraju, uz Revolut su i složene stvari poput osobnih financija postale jako jednostavne, a uz kartice u različitim bojama, baš neodoljivo stylish.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više