Search

Svi putevi vode do Vidikovca!

Svi putevi vode do Vidikovca!

Otvorio se kultni Vidikovac na Maksimiru


Image: PR

Vidikovac, kao najistaknutiji objekt perivoja u Maksimiru ujedno je i jedan od najprepoznatljivijih obilježja grada Zagreba te je oduvijek bio jedno od najpopularnijih okupljališta Zagrepčana, a poslužio je i kao jedna od lokacija kultnog filma „Tko pjeva zlo ne misli“. U želji da postane mjesto za dnevna i večernja okupljanja ili opuštanja u ugodnom zelenilu Maksimira, odlučeno je upustiti se u revitalizaciju Vidikovca. Voditelji Tomo Ricov i Boris Kovaček, ujedno i direktori Pepermint agencije, htjeli su ovim projektom vratiti sjaj objektu, upotpuniti sadržaj i stvoriti novo centralno mjesto okupljanja na koje će se svaki Zagrepčanin vrlo rado vraćati. Rezultat svega je vrhunska ugostiteljska usluga u tradicionalnom zagrebačkom štihu, a istovremeno i ponuda modernog, urbanog sadržaja koji će privući sve koji žele novo, kvalitetno mjesto za okupljanja i druženja.

Svi putevi vode do Vidikovca! (фото 1)

Na otvorenju goste je zabavljao fenomenalan bend Scifidelity Orchestra i DJ-ice Ela i Rea, a od poznatih Vidikovac su posjetili Martina Matušin, Iva Šulentić, Hrvoje Šalković, Robert Knjaz, Slave Lunar Kosanović i mnogi drugi. Uz normalan rad preko tjedna, Vidikovac će oživjeti vikendom, kada kreće raznoliki program, koji će se sastojati od tematskih partija, projekcija filmova, glazbenih koncerata te raznih zabavno sportskih događanja za sve uzraste. Sezona je već otvorena uz Sunset Sessions i poznate zagrebačke DJ-e. Ovdje se radi o seriji ranovečernjih DJ-setova na samoj terasi Vidikovca, koje će dodatno začiniti bogata ponuda koktela, ali i najljepšeg zalaska sunca u Zagrebu. 

Svi putevi vode do Vidikovca! (фото 2)

Lipanj je već rezerviran za “Tko pjeva zlo ne misli” festival, koji se održao već ove subote i nedjelje, odnosno 9. i  10. lipnja.  Želja je bila posjetitelje vratiti u vrijeme građanskog predratnog Zagreba 30-ih godina, i to u svim njegovim elementima -  glazbi, stilu, modi... Najslađi dio festivala bila je projekcija filma "Tko pjeva zlo ne misli". Stoga ako se mislite gdje ćete od sada provoditi slobodno vrijeme, Vidikovac se čini kao idealna opcija!

Svi putevi vode do Vidikovca! (фото 3)

Svi putevi vode do Vidikovca! (фото 4)

Svi putevi vode do Vidikovca! (фото 5)

Svi putevi vode do Vidikovca! (фото 6)

Svi putevi vode do Vidikovca! (фото 7)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više