Search

Talijanski brend namještaja LEMA od sada i Zagrebu, morate vidjeti što sve nude

Talijanski brend namještaja LEMA od sada i Zagrebu, morate vidjeti što sve nude

U Et cetera lifestyle storeu

Tekst: L.L.


Image: PR

Poznati talijanski proizvođač namještaja s tradicijom dugom više od 80 godina sada je dostupan i u Zagrebu. Et cetera lifestyle store odnedavno je proširio svoju ponudu s LEMA namještajem, pa tako ove izrazito kvalitetne proizvode možete pogledati u njihovom showroomu u Centru Kaptol.

Talijanski brend namještaja LEMA od sada i Zagrebu, morate vidjeti što sve nude (фото 1)

Brend LEMA osnovali su braća Luigi i Enrico Meroni 1970. godine kao nastavak na radionicu namještaja njihovog oca Angela, a od njihovih imena dolazi i samo ime brenda. Dugogodišnje iskustvo u kreiranju komada namještaja zasigurno je veliki pokazatelj kvalitete upravo zato što su kroz godine učili i rasli, a i danas rade u tvornici izgrađenoj u svojim počecima, koju je dizajnirao poznati talijanski arhitekt Angelo Mangiarotti. Njihov je dizajn s vremenom poprimio obrise industrijskog stila, a kroz godine su ostvarili i brojne suradnje od kojih je jedna od značajnijih ona s priznatim talijanskim dizajnerom Titom Angelijem.

Danas LEMA brend namještaja vodi Angelo Meroni, unuk oca jednog od osnivača, koji je cijeli koncept ove marke odveo na sasvim novu razinu. Od 1994. godine, Lema intenzivno surađuje s brojnim poznatim talijanskim dizajnerima, komadi proizašli iz njihove radionice nadaleko su prepoznati, a neki su čak dobili i status kultnih.

Talijanski brend namještaja LEMA od sada i Zagrebu, morate vidjeti što sve nude (фото 2)

Kvaliteta LEMA proizvoda temelji se na izvanrednoj tehnološkoj učinkovitosti i tipičnoj talijanskoj izvrsnosti. Brend u svojoj ponudi ima sve što je potrebno za opremanje dnevnog boravka i spavaće sobe. Uz ponudu sofa, fotelja, stolića, stolova, komoda, polica i kreveta, posebno se ističu proizvodnjom walk in ormara i garderoba. LEMA je prva u Italiji proizvela custom modularne ormare, garderobe i elemente za dnevni boravak. Pokazatelj da konstantno ulažu u razvoj proizvoda je i Air Cleaning System, inovativni patent koji je LEMA predstavila - ventilirajući sistemi u modularnim ormarima koji iz odjeće uklanjaju neugodne mirise, bakterije i ostale štetne stvari iz okoliša.

Talijanski brend namještaja LEMA od sada i Zagrebu, morate vidjeti što sve nude (фото 3)

Leave a comment

više