Search

Tamo gdje je zimska čarolija na svakom koraku

Tamo gdje je zimska čarolija na svakom koraku

Urednik: BURO.

Ima nešto čarobno u ovo doba godine. Svjetla su svjetlucavija, boje su jarkije, slatkiši su slađi… S prvom božićnom pjesmom, s prvim kupljenim poklonom, s prvom upaljenom svjećicom, baš poput čarolije, razvuku se osmjesi. Dani Adventa su dani kada još više mislimo na one do kojih nam je najviše stalo i kada upravo s njima želimo provoditi svoje vrijeme.

Tamo gdje je zimska čarolija na svakom koraku (фото 1)

A gdje ove godine? Jedna od najčarobnijih destinacija ovogodišnjeg Adventa je na zagrebačkom Laništu. No, mnogima već znanu najpoželjniju adventsku destinaciju, neki tek moraju otkriti.

Tamo gdje je zimska čarolija na svakom koraku (фото 2)
Tamo gdje je zimska čarolija na svakom koraku (фото 3)

Iz godine u godinu sve čarobnija božićna bajka ispred samog Arena Centra dočekuje raznježene, zaljubljene, radoznale, ma sve one koji vole čaroliju koju donosi Advent. Posebno uređeni parkovi, veliki sobovi, saonice i druga svjetlucava iznenađenja kao stvorena su za obilježiti doživljaj savršenog dana, savršenog Adventa, kao stvorena su za dobiti onu savršenu fotografiju koju ćete poželjeti podijeliti sa svima. Djedica i njegovi pomagači s pregrštima božićnih slastica stižu, spremni za fotografiranje, 7.12., a dan ranije, 6.12. centar će posjetiti Sveti Nikola i Krampusica!

Tamo gdje je zimska čarolija na svakom koraku (фото 4)

No nije samo Arena Centar zaslužan za magiju koja vas čeka! Vrijedni pomagači su umjetnik Nikola Faller iz Udruge Slama koji je izradio slamnate dekoracije te članovi Udruge Zvono, udruge djece i mladih s poteškoćama u razvoju, koji su dizajnirali ornamente velikog bora.

Tamo gdje je zimska čarolija na svakom koraku (фото 5)
Tamo gdje je zimska čarolija na svakom koraku (фото 6)

Arena Centar već 11 godina misli na svoje posjetitelje i kupce, na svoje susjede, na one potrebite kojima je pažnja, posebno u ovo doba, najpotrebnija. Niti ovaj Advent nije ništa drugačiji. Kroz cijeli prosinac, kada se kazaljke spoje, Arena Centar daruje svoje vjerne kupce prelijepim božićnim poklonima. Sve što trebate napraviti je posjetiti ovu adventsku destinaciju, uživati u sigurnom shoppingu raskošno uređenog Arena Centra i Arena Parka, a kada je shopping gotov, svratiti do adventske zone uz sam info pult.

Tamo gdje je zimska čarolija na svakom koraku (фото 7)
Tamo gdje je zimska čarolija na svakom koraku (фото 8)

Sat kod info pulta je uistinu čaroban jer pokazuje točno vrijeme adventskog darivanja! Ako su kazaljke spojene, došlo je vrijeme da zavrtite čarobno kolo sreće. Zašto je i kolo sreće u Arena Centru čarobno? Jer je svako njegovo polje dobitno! Samo treba pokazati račun ili račune ukupne vrijednosti iznad 300 kuna ljupkim hostesama i preuzeti svoj poklon ili kupon za poklon. I što tada? Topli napitak u nekom od kafića ili slatki zalogajčić u Foodcourtu i dan je dobro iskorišten.

Tamo gdje je zimska čarolija na svakom koraku (фото 9)

Ima nešto čarobno u ovo doba godine. Ne propustite osjetiti čaroliju u Arena Centru.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više