Search

Tiffany & Co. otkrio svoje blagdanske izloge u Dubaiju

Tiffany & Co. otkrio svoje blagdanske izloge u Dubaiju

Božić je sve bliži...


Image: Buro247.com/me

Božićni ukrasi već su zavladali svim svjetskim metropolama, a pridružila im se i poznata draguljarska kuća Tiffany & Co. koja je u Dubaiju ukrasila svoje božićne izloge

Tiffany & Co. je itekako poznat po svojim svečanim izlozima koje svake godine predstavlja u božićno doba. U skladu s glavnim butikom u New Yorku, kreirali su svoje izloge u podružnicama diljem svijeta pa tako i u Dubaiju na čije uređenje vam danas donosimo pogled. Smješten u jednom od najvećih shopping centara grada, u Dubai Mallu, Tiffany & Co. svoje je izloge ukrasio božićnim razglednicama kakve su lansirali ove godine te tako vidimo male 3D prizore jedne tipične njujorške zime, ali zapravo i zime kakvu vidimo diljem svijeta - s klizalištima, zaljubljenim parovima i božićnim duhom.

Tiffany & Co. otkrio svoje blagdanske izloge u Dubaiju (фото 1)Tiffany & Co. otkrio svoje blagdanske izloge u Dubaiju (фото 2)Tiffany & Co. otkrio svoje blagdanske izloge u Dubaiju (фото 3)Tiffany & Co. otkrio svoje blagdanske izloge u Dubaiju (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više