Search

Što su posjetitelji Met Gale otkrili za Humans of New York?

Što su posjetitelji Met Gale otkrili za Humans of New York?

Fotografije Brandona Stantona


Image: Humans of New York Facebook

Brandon Stanton koji stoji iza megapopularne Facebook stranice Humans of New York, zavirio je iza kulisa Met Gale na kojoj su mu Blake Lively, Selena Gomez, Serena Williams i drugi posjetitelji otkrili zanimljive detalje o sebi

Humans of New York na Facebooku prati gotovo 20 tisuća ljudi dok profil na Instagramu prati njih gotovo 7 milijuna. Osim toga, portrete s toplim ljudskim pričama koje Stanton svakodnevno objavljuje na svojim profilima postali su i bestseller knjiga New York Timesa, a njegov uspjeh zamijetili su i Anna Wintour i Vogue koji su ga i ove godine angažirali da snima portrete gostiju na glamuroznoj Met Gali koja je u ponedjeljak održana u čast Rei Kawakubo u njujorškoj muzeju Metropolitan.

Stanton je ove godine tako snimio Ryana Reynoldsa i Blake Lively, Selenu Gomez, Serenu Williams i Alexa Ohaniana, Lily Collins, Matta Damona, Clare Danes, Hugha Jackmana i druge posjetitelje koji su mu otkrili detalje iz svojih života. U nastavku pogledajte što su sve slavni otkrili uz neke od fotografija koje je Stanton objavio na svom profilu, a sve fotografije s događaja pogledajte na stranicama Voguea.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više