Search

U Beogradu se otvorio odličan novi restoran

U Beogradu se otvorio odličan novi restoran

JaM - Just a Maestro


Image: Višnja Jovanović,
PR

JaM je novi dorćolski restoran koji se nalazi na adresi Kneza Miletina 25 u Beogradu…

JaM - Just a Maestro je novi koncept restoran u centru Beograda, smješten na donjem Dorćolu, koji odiše filozofijom jednostavnog, a profinjenog ("simple yet sophisticated") u svakom aspektu svoje ponude. Od posebno osmišljenog dizajna interijera (koji je rezultat kreativne suradnje dizajnera Tanje Lightfoot iz Beča i beogradskog arhitekta Miloša Svičevića), preko maestralno pripremljenih jela iz autorske kuhinje i specifične ponude deserata, JaM uvodi goste u priču o svojoj nesvakidašnjosti kroz niz odabranih detalja, namirnica i ukusa. Uživanje u originalnim zalogajima koji su dostupni na meniju obogaćeno je i kartom rijetkih vina iz ekskluzivnih vinarija u zemlji i regiji, dok su se Maestro barmeni pobrinuli da gosti mogu uživati i u autorskim koktelima koji se služe u baru ili uz večeru. 

U Beogradu se otvorio odličan novi restoran (фото 1)

Specifičnost Just a Maestro ponude u Beogradu ogleda se u tome što se odabiru svake namirnice pristupa s posebnom pažnjom. Za pripremu Maestro deserata pistacije se uvoze sa Sicilije, lješnjaci tonda gentile iz regije Piemonte, a krema se pravi od burbon vanilije s Madagaskara. Originalni San Daniele pršut, slow food zlatarski sir, Maddii maslinovo ulje iz Toskane (koje se pravi prema obiteljskom receptu iz 1930. godine od rukom ubranih maslina), tradicionalna Martelli tjestenina i gourmet čajevi iz Pariza Mariage Frères samo su dio čarobne selekcije koja se može pronaći u ušuškanom ambijentu Just a Maestro restorana. 

U Beogradu se otvorio odličan novi restoran (фото 2)

Za razliku od drugih ugostiteljskih objekata u gradu, JaM je u duhu svoje filozofije uvrstio u ponudu i nekoliko lifestyle naslova iz The Monocle Guide serije, par rijetkih kuhara i dizajn edicija koji Just a Maestro čaroliju prenose i u kućne biblioteke naših gostiju. Osim ponedjeljkom, doručak, ručak, večera i poslastice u Just a Maestro stilu služe se svaki dan od 8:30 sati - sjajan izgovor da svratite na malo JaM magije tijekom blagdana i praznika. 

U Beogradu se otvorio odličan novi restoran (фото 3)

U Beogradu se otvorio odličan novi restoran (фото 4)

U Beogradu se otvorio odličan novi restoran (фото 5)

U Beogradu se otvorio odličan novi restoran (фото 6)

U Beogradu se otvorio odličan novi restoran (фото 7)

U Beogradu se otvorio odličan novi restoran (фото 8)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više