Search

U Beogradu smo pronašli novu preslatku slastičarnicu

U Beogradu smo pronašli novu preslatku slastičarnicu

Lidette


Image: PR

Francuski i raw kolači, keksići i praline, njihova su specijalnost. Zavirite u novu beogradsku slastičarnicu Lidette...

Projekt je ovo iza kojeg stoje dvije mlade dame koje su udružile svoje snage i stvorile Lidette. U pitanju je preslatka nova slastičarnica koja je nedavno otvorena u Beogradu i nalazi se u Sinđelićevoj ulici 7. One su Lidija i Marija, i nakon dugogodišnje obuke i radionica odlučile su zajedno krenuti u biznis, a u tome im je jedan od glavnih motiva bila želja za zdravom prehranom koja je iznjedrila nove ideje i recepte. 

U Beogradu smo pronašli novu preslatku slastičarnicu (фото 1)

Tako u Lidette možete probati veganske i francuske kolače, razne torte, keksiće te savršene praline. Poslužuju i doručak, a tu su naravno kava i ostali napitci. Ako ne stignete uživati u ovom interijeru koji potpisuje arhitektica Jasmina Kukrika, kolače možete uzeti za van koje ćete dobiti u lijepo dizajniranim kutijama koje je osmislila Milica Urošević. 

U Beogradu smo pronašli novu preslatku slastičarnicu (фото 2)

Osim što je interijer funkcionalan, on je prije svega šarmantan. Prevladavaju svijetle nijanse kako bi se prednost ipak dala šarenim kolačima i slasticama koje vas dozivaju iz staklene vitrine, a kojima nećete moći odoljeti. Pa, idući put kada se nađete u Beogradu, Lidette stavite na svoj popis mjesta koje biste trebali posjetiti. 

U Beogradu smo pronašli novu preslatku slastičarnicu (фото 3)

U Beogradu smo pronašli novu preslatku slastičarnicu (фото 4)

U Beogradu smo pronašli novu preslatku slastičarnicu (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više