Search

U Cavtatu otvoren novi lounge bar na samoj plaži

U Cavtatu otvoren novi lounge bar na samoj plaži

Lounge bar Eve


Image: PR

Lounge bar Eve mjesto je u kojem sjedite u udobnom naslonjaču, a pogled vam se pruža na morsku pučinu ili pak na staru gradsku jezgru grada Dubrovnika

Lounge bar Eve smješten je u gradiću Cavtatu na samoj obali mora, okružen najljepšom cavtatskom plažom. Ovdje sjedite u udobnom naslonjaču, slušate opuštajuću glazbu dok vam se pogled pruža na prekrasan zalazak sunca ili pak na staru gradsku jezgru grada Dubrovnika. Za interijer ovog novog bara na hrvatskoj obali zaslužne su arhitektice Maris Božinović Drobac i Martina Madunović Rožić iz Studija Presjek. Glavna ideja bila je kompletno preuređenje vanjskih prostora  te stvoriti ugodan i opuštajući ambijent u kojem svatko može pronaći kutak za sebe, a sama lokacija neposredno uz more i atraktivan pogled bili su dovoljna inspiracija.

U Cavtatu otvoren novi lounge bar na samoj plaži (фото 1)
Pri tome je poseban akcent stavljen na prožimanju unutarnjeg i vanjskog prostora te otvaranju vizura prema moru. U cijelom prostoru, točnije eksterijeru prevladavaju prirodni materijali i svijetli tonovi koji uz dodatak zelenila odaju dojam ljetne ležernosti, a poseban šarm i domaći ugođaj mu daje raznolikost elemenata i boja. Ponuda Lounge bara Eve je raznolika, od vrhunskih vina, osvježavajućih koktela i cijeđenih sokova do gurmanskih plata domaćih sireva i pršuta. 

U Cavtatu otvoren novi lounge bar na samoj plaži (фото 2)U Cavtatu otvoren novi lounge bar na samoj plaži (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više