Search

U centru Zagreba sprema se najbolji party u gradu, želite biti tamo

U centru Zagreba sprema se najbolji party u gradu, želite biti tamo

Weekend Media Festival okuplja Weekendaše

Tekst: BURO.


Image: PR

Nakon još jednog uspješnog izdanja Weekend Media Festivala koji je ove godine u Rovinju okupio više od 5.000 sudionika, u četvrtak, 24. listopada slijedi vrhunska zabava uz Weekend Reunion party. Svi ljubitelji najvećeg regionalnog festivala komunikacija, ali i oni koji će to tek postati, doći će na svoje na događanju posvećenom najboljem Weekendu u godini koje počinje u 22 sata u kavani Johann Franck.

Vrhunski party program Weekenda nakon kojeg se dojmovi prepričavaju još dugo već je dobro poznat diljem regije, a ovom prigodom okrunit će ga nastup novosadske grupe The Gift. Radi se o bendu kojeg čini pet izvrsnih glazbenika, a poznati su i kao jedan od najboljih Depeche Mode Tribute bendova u regiji koji već više od 15 godina na pozornice donosi najvatreniju atmosferu. Četvrtak će tako proteći uz poznate hitove britanskog popa i elektroničke glazbe, a frontman benda Jovan Matić koji glasom, izgledom i pokretima vjerno dočarava poznate svjetske glazbenike, na scenu će donijeti pravu Rock 'n' Roll energiju u svom dobro poznatom i autentičnom stilu.

U centru Zagreba sprema se najbolji party u gradu, želite biti tamo (фото 1)

"Sve je u komunikaciji s publikom! Party na GIFT svirci koja vas čeka 24-og postat će magična, kad vas postepeno i lagano hipnotiziram, zaboravit ćete gdje ste uopće. Od tog trenutka spontano ćete izvoditi najprirodnije i najsenzualnije plesne pokrete koji ustvari oslobađaju vaš seksipil u moćnoj i opasnoj katarzi. Vi ste tada divni! Budite divni uz muziku glam kulture i zanosa", izjavio je u svom stilu frontman benda Jovan Matić.

Ulaz za najbolji party u Johann Franku besplatan je za sve zainteresirane, a sve informacije o Weekend Reunionu dostupne su na Facebook stranici.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više