Search

U Lici se uskoro otvara moderno kamping odmaralište. Evo kako će izgledati

U Lici se uskoro otvara moderno kamping odmaralište. Evo kako će izgledati

Big Bear Plitvice Resort


Image: PR

Na području Ličko-Senjske županije u Općini Vrhovine gradi se Big Bear Plitvice Resort - moderno kamping odmaralište vrijednosti čak 20 milijuna kuna. Iza projekta stoji Ličanin Zvonimir Petričević koji završetak projekta i prve turiste očekuje u travnju iduće godine, a već sada u resortu su posao našli domaći ljudi, vrlo sretni što se s luksuznim turizmom mogu baviti u Lici, a ne negdje na obali ili u inozemstvu. Nit vodilja projekta je svakako zadržati i predstaviti ličku tradiciju kroz vrhunsku ponudu, a ovakva vrsta turizma u svijetu je sve popularnija.

U Lici se uskoro otvara moderno kamping odmaralište. Evo kako će izgledati (фото 1)

Važno je i za istaknuti kako Ličko-senjska županija nema ovako kvalitetan kamp, te će po najavama kamp u Vrhovinama biti najbolji kamp na širokom području od Plješivice do Jadranskog mora. Važnu potporu u realizaciji je kroz Hamag Bicro dala i Republika Hrvatska. Punim imenom, Big Bear Camping Resort, na raspolaganju će imati 100 smještajnih jedinica. Od toga će biti 32 mobilne kućice i 60 mjesta za kampere. Recepciju, etno dućan, suvenirnicu te vrhunski etno restoran s tradicionalnom ličkom hranom i proizvodima za čak 150 ljudi. 

U Lici se uskoro otvara moderno kamping odmaralište. Evo kako će izgledati (фото 2)

Mobilne kućice opremljeno su moderno te će imati gotovo sve što se nudi u primjerice, jednom apartmanu, uz savršenu nadopunu "robinzonskog" turizma u netaknutoj prirodi Like. Blizina Plitvičkih jezera te ostalih prirodnih i povijesnih atrakcija već su odavno mamac za turiste iz čitavog svijeta, koji će obogaćivanje smještajne ponude u još uvijek nedovoljno prepoznatoj Lici sigurno dočekati sa zanimanjem. Kako izgleda cijeli projekt provjerite u nastavku...  

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više