Traži

U Rijeci možete probati najbolje svjetske čajeve

U Rijeci možete probati najbolje svjetske čajeve

Samovar nudi vrhunsku selekciju


Fotografija: Samovar

Svi najbolji čajevi iz cijelog svijeta na jednom mjestu

Ukoliko ste ljubitelj čajeva ovo je priča za vas, a pogotovo ukoliko vam je grad Rijeka blizu. U Užarskoj ulici 14 nalazi se Samovar Tea Shop - mjesto gdje ćete pronaći najbolje čajeve iz cijelog svijeta. I kada kažu najbolje, ne šale se, jer lepeza crnih, zelenih, crvenih, klasičnih, mirisnih i organskih čajeva je šarolika. U ponudi su zanimljivi čajevi od afričkog medenog grma, kombinacija čaja od grčke datulje, hibiskusa i ruže, organski zeleni gunpowder, smaragdi zelenog čaja, korejski zeleni čaj i mnogi drugi.

Čajevi su odabrani od strane stručnog tima, nutricionista, poznavatelja i ljubitelja - svi su ručno brani i obrađeni, 100 % su prirodni, te imaju EU certifikate organskih proizvoda. Iako nevjerojatno aromatični, oni nemaju umjetnih aroma i dodataka. Svi Samovar čajevi, od najrjeđih do onih najpoznatijih dolaze s najboljih svjetskih plantaža i donose zanimljivu paletu aroma, mirisa i okusa. Kako domaće podneblje ne bi bilo zapostavljeno, u ponudi su i originalni hrvatski i riječki čajevi: Karolina Riječka - mješavina čaja latica ruža, Honeybush čaja i organskog Rooibosa, Morčić - originalna mješavina riječkog mirisnog čaja te mnogi drugi.

Dobra vijest za sve jest ta što postoji i webshop tako da mnogi od ovih interesantnih okusa iz cijelog svijeta mogu stići na vašu adresu. Stranica je koncipirana i kao svojevrsni blog te će vam objasniti razlike u čajevima, i dati pokoji savjet kako pripremiti čaj. Samovar.hr jedno je od onih mjesta gdje ćete se poželjeti izgubiti u zanimljivom odabiru, bilo da ih posjetite online ili uživo na prodajnom mjestu u Rijeci.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više