Search

U Zagrebu se otvara novi atraktivan restoran i noćni klub

U Zagrebu se otvara novi atraktivan restoran i noćni klub

"Frizer za dame i gospodu"

Urednik: A.P.


Image: PR

Svega nekoliko koraka od glavnog zagrebačkog trga, u Tkalčićevoj 7, na poluetaži, sutra se otvara jedan novi svijet

Umjetnost, gastro užitak ili pak zabava, put je ovo u svijet koji pomiče granice. Upoznajte novi konceptualni klub u Zagrebu - "Frizer za dame i gospodu". Novi koncept mjesto je susreta koji će nas svojim uređenjem vratiti u neka prošla vremena, no već svojom zvučnom kulisom vodi nas u svijet današnje najtraženije svjetske glazbe kojim vladaju Marco Carola, Loco Dice i slični DJ-i. Glazbe koja je najjači trenutni adut svjetskih destinacija poput Berlina, Tokija, Ibize i Londona.

Iza prekrasno uređenih stotinjak kvadrata ovog interijera stoji tim koji radi Ultra Europe Festival, La Bodega lanac barova te otok Obonjan. Novom gastro - zabavnom destinacijom visoko podižu ljestvicu kada je zagrebačka ponuda u pitanju. Mjesto nudi nesvakidašnja gastro uzbuđenja, vikendom DJ gostovanja i vrhunske partije te dnevni bar s kojim ćete vrlo brzo postati "intiman prijatelj". Radno vrijeme je svaki dan od 8 do 2 sata nakon ponoći.

U Zagrebu se otvara novi atraktivan restoran i noćni klub (фото 1)

Na samom ulasku u ovaj nesvakidašnji prostor dočekat će vas stotinu i više godina stara maslina na kojoj su dom pronašle velike ptice. Masivna crna vrata s kosturskim glavama prvo je iznenađenje koje vas očekuje. Jedna od vodećih hrvatskih likovnih umjetnica Marina OKO zavladala je prostorom crtežima na kojima dominiraju dvoglavi jeleni te ženski i muški likovi. Preko puta njih, iznad prostora bara, nalazi se mural u pločicama umjetnika Miroslava Šuteja koji i danas izgleda impresivno. Prostor je ispunjen namještajem i posuđem karakterističnim za 70-te godine prošlog stoljeća. Svaka od sitnica u prostoru priča neku svoju priču.

U Zagrebu se otvara novi atraktivan restoran i noćni klub (фото 2)

Onu pak glazbenu u danima vikenda pričat će vodeći regionalni DJ-i, predvođeni Rub A Dub glazbenikom, pravim imenom Saša Savić. Ovaj Sarajlija jedan je od rijetkih producenata s ovih prostora čija je glazba stalan repertoar vodećeg glazbenog programa s Ibize Music On, a koji je rasprodan cijelu ljetnu sezonu. On će u suradnji s programom BEAT beogradskog glumca Viktora Savića, koji od 2012. godine direktno pomaže urbanu i alternativnu kulturnu scenu, te domaćim DJ-ima  Zagreb ucrtati na mapu poželjnih destinacija koje sviraju ovu, sve popularniju svjetsku glazbu. 

friz

friz

friz

friz

friz

friz

friz

friz

U Zagrebu se otvara novi atraktivan restoran i noćni klub (фото 3)

U Zagrebu se otvara novi atraktivan restoran i noćni klub (фото 4)

U Zagrebu se otvara novi atraktivan restoran i noćni klub (фото 5)

U Zagrebu se otvara novi atraktivan restoran i noćni klub (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više