Search

U Zagrebu se otvara novi fitness klub koji će raditi 24 sata dnevno

U Zagrebu se otvara novi fitness klub koji će raditi 24 sata dnevno

Gyms4you napokon u Hrvatskoj

BURO.


Image: PR

U Zagrebu se krajem siječnja 2015. godine otvara prvi fitness centar lanca Gyms4you nastalog po europskom konceptu

U Hrvatsku ovih dana konačno stiže Gyms4you, europski koncept fitness klubova s niskim cijenama članarine. Prve dvije lokacije u Zagrebu svoja će vrata otvoriti u siječnju i veljači 2015. godine. Prvo otvorenje bit će na lokaciji Centra Bundek u četvrtak 29. siječnja 2015. godine od 11 sati. Za sve svoje potencijalne članove Gyms4you najavio je i ekskluzivnu 48-satnu ponudu: na dan otvorenja u centru će biti moguće kupiti godišnju članarinu za samo 995 kuna, što je manje od 83 kuna mjesečno! Riječ je o jedinstvenoj i neponovljivoj ponudi koja će vrijediti samo u navedenom terminu - 48 sati od otvorenja.

Gym


Jedini fitness centar koji je otvoren non-stop, od 0 do 24 h!

Koncept Gyms4you lanca fitness centara je vrlo jednostavan. Moderan i vrhunski opremljen prostor koji je u potpunosti prilagođen namjeni (od opreme, klimatizacije i funkcionalnosti), kvalitetna i renomirana oprema i sprave za vježbanje, iznimno niske cijene, neograničeno vrijeme korištenja, bez ikakvih dodatnih naknada troškova, glavne su karakteristike novih Gyms4you fitness centara.

gyms

Prva lokacija Gyms4you u Centru Bundek prostire se na 600 m² i uključuje prostran, ugodan, čist i suvremeno uređen prostor koji je opremljen vrhunskom TechnoGym opremom te otvoren non-stop, 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Prostor zadovoljava najviše standarde na fitness tržištu. Dvorana je opremljena s cardio i aerobic opremom: pokretne staze za trčanje, roweri, bicikli, utezi, orbitreci i slično. Posebno odvojen dio prostora namijenjen je za funkcionalni trening te je u skladu s time i opremljen. Iako je lanac na svom samom početku, nove lokacije su već u planu, a svaka članska iskaznica vrijedit će za sve postojeće i buduće lokacije.

Gym

Za rekreativce i sportaše - za sve koji koji žele popraviti kvalitetu života

Brojna istraživanja pokazuju da je nedovoljna tjelesna aktivnost uzročnik mnogih zdravstvenih problema, psihičkih i fizičkih, i jedan je od vodećih problema današnjice. Osim dokazane zdravstvene prednosti vježbanja, osobe koje su u dobroj fizičkoj kondiciji i koje vježbaju lakše podnose stresne situacije i imaju tendenciju biti manje osjetljive na bolesti i ozljede. Upravo iz tog razloga, Gyms4you fitness klubovi namijenjeni su svima koji brinu o zdravom načinu života i uključuju vježbanje kao dio svakodnevice, bez obzira jesu li rekreativci i početnici ili sportaši i osobe koje već duže vrijeme vježbaju. Ideja Gyms4you koncepta je povećati cjelokupno zdravlje i kvalitetu života svakog pojedinca, jačati svijest o rekreaciji i vježbanju, te poticati održavanje kondicije, čime se uvelike popravlja kvaliteta života i osjećaj vlastite vrijednosti.

Gym

Više informacija na gyms4you.com.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više