Traži

U Zagrebu se u petak otvara jedan fora i nimalo pretenciozan bar

U Zagrebu se u petak otvara jedan fora i nimalo pretenciozan bar

Spirit bar - urbano mjesto s naglaskom na točeno craft pivo


Fotografija: PR

U centru Zagreba, na adresi Ilica 42, na mjestu nekadašnjeg Video teatra, otvara se novi lokal - Spirit bar čije će se službeno otvorenje dogoditi u petak 25. siječnja. Kako nam objašnjavaju iz novog Spirit bara, on je zamišljen kao mjesto gdje ćete moći opušteno popiti piće u ugodnom i nepretencioznom ambijentu. Naglasak je na točenom pivu koje će se točiti s četiri točionika, a u standardnoj ponudi će se nalaziti tri vrste piva: Kozel (kvalitetan češki lager), Nova runda APA (american pale ale) i jedno od najboljih hrvatskih craft piva Nova runda C4 (india pale ale), dok će se na četvrtom točioniku izmjenjivati razni stilovi i brendovi craft piva.

Osim toga, ponuda obuhvaća sokove, vino i razne vrste žestokog pića, a naravno da su zastupljeni kava i čajevi, za trenutke dnevnog opuštanja i uživanja. Već sada ističu i najavljuju kako će se redovito prakticirati poslijepodnevna happy hour ponuda Kozel piva, po principu 2 za 1, koja će, vjeruju, djelovati primamljivo, kako za druženje neposrednog nakon završetka radnog dana, tako i za raniji izlazak.

Glazba, koja zaokružuje i u mnogočemu definira iskustvo boravka u prostoru, će se uglavnom oslanjati na nezavisnu i alternativnu te djelomično popularnu, ali s dobrim ukusom. Sam prostor Spirit bara uređen je u industrijskom stilu gdje prevladavaju drvo te sivi i tamni tonovi, a sastoji od tri dijela; ulazni pretprostor s visokim stolovima i glavni prostor s galerijom (ukupno 70-tak sjedećih mjesta). Inače, iza ovog novog zagrebačkog projekta stoji ekipa koja vodi Spunk, nezaobilazni i popularni cafe/night bar u podnožju NSB-a. U sklopu članka pogledajte o kakvom je mjestu riječ, a za više informacija pratite službenu Facebook stranicu Spirit bara

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar