Search

Umjetnica OKO i studio Etra za napuštene životinje

Umjetnica OKO i studio Etra za napuštene životinje

Lijepa umjetnička priča


Image: PR

Od 1. travnja u Studiju Etra moći ćete pogledati prodajnu izložbu umjetnice OKO

Studio Etra, koji je ove godine proslavio deset godina svog postojanja i od samih početaka težio suradnji s različitim umjetnicima, nastavlja sa svojim umjetničkim formama izražavanja te će 1. travnja ugostiti likovnu umjetnicu OKO koja je samo za ovu prigodu nacrtala pet slika inspiriranih životinjama. Ova umjetnička priča ima i svoj humanitarni karakter te će iznos od svake prodane slike biti uplaćen udruzi/azilu za napuštene životinje. Izložba u studiju Etra bit će otvorena do 1. srpnja.

Umjetnica OKO i studio Etra za napuštene životinje (фото 1)

U studiju su tako dosad već izlagali kiparica Iva Mihanović, akademski slikar Krunoslav Stojanovski, dizajnerica nakita Irena Kaštela, Ivan Bulić Ičo svjetioničar, fotografkinja Mare Milin. Neprestano u potrazi za nečim novim, Petra Granić Glowatzky, kreativna direktorica studija, osmislila je novi projekt pod nazivom "HeART of Hair". Idućih godinu dana studio će kao izložbeni prostor biti platforma za četvero umjetnika koji će kroz tri mjeseca izlaganja jednu svoju prodanu sliku darovati u humanitarne svrhe. Projekt je započeo s akademskom slikaricom Tisjom Kljaković Brajić koja je nedavno objavila i svoj prvi roman koji je vrlo rado čitan u Etri.

Umjetnica OKO i studio Etra za napuštene životinje (фото 2)

"Oduvijek sam na svoju struku gledala jako kreativno, tako sam se i predala svome radu, a kako sam cijeli život okružena divnim umjetnicima, ova lijepa humana avantura jednostavno se povezala u želji da poduprem njihov rad te da zajedno učinimo lijepu gestu. Jako me veseli projekt "HeART of Hair" i hvala mojim muzama što su ga s veseljem podržale", kaže Petra Granić Glowatzky.

Umjetnica OKO i studio Etra za napuštene životinje (фото 3)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više