Search

Unajmite cijeli otok putem Airbnb-ja!

Bijeg od svakodnevnog kaosa


Image: buro247.ru

Jedna od najatraktivnijih ponuda Airbnb-ja u posljednje vrijeme zasigurno je najam cijelog otoka. Zamislite bijeg od svakodnevice na zabačenom otoku daleko od gradskih gužvi, buke i stresa...

Najam čitavog otoka dosad je bio rezerviran samo za moćnike poput, primjerice, Richarda Bransona, filmskih zvijezda i ostalih pojedinaca s debljim novčanikom, međutim zahvaljujući Airbnb-ju to bi odsad moglo biti dostupno svima. Zamislite tople, sunčane dane među palminim granama s koktelom u ruci na nekom prekrasnom otoku koji je rezerviran samo za vas i vaše društvo. Airbnb ovakve snove pretvara u stvarnost i to ponudom najma čitavog otoka, od Belizea i Kostarike do udaljenih otoka u blizini Norveške i Kanade, i to po cijeni od 100 dolara za noć, doduše to je minimalna cijena koju ćete izdvojiti za ovaj luksuz. Cijena raste proporcionalno vašim zahtjevima, željama i traženim uslugama.

Tako za, primjerice, 126 dolara na dan možete dobiti drvenu kućicu za šest ljudi smještenu na malenom otoku, a gostima se pruža prilika za vožnju kanuom i kupanje na prekrasnoj šljunčanoj plaži. Sve informacije o dostupnim otocima na najam možete pronaći na službenim stranicama Airbnb-ja.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više