Search

Uskoro počinje četvrti po redu Međunarodni sajam turizma 'Place2go'

Uskoro počinje četvrti po redu Međunarodni sajam turizma 'Place2go'

3…2…1 – Go na Place2go

BURO.

Image: PR

Ove godine Place2go održava se od 13. do 15. ožujka u zagrebačkom Boćarskom domu i zaljubljenicima u putovanja priprema brojna iznenađenja i uzbudljiva događanja

Kao i prošlih godina, ove ćete moći ponovno uživati u delicijama s raznih strana svijeta u Gastro ulici. Tako ćete moći probati omiljene Putinove ruske specijalitete, pravi iranski čaj, indijski nan, wok iz Matijine radionice, japanski sushi, pa čak i bavarske kobasice, a oni koji ne vole eksperimentirati, uživat će u domaćim okusima Istre, Like i kontinentalne kuhinje. Na Place2go marketu moći ćete kupiti poneki suvenir u obliku začina, voća i povrća, domaćih proizvoda ili neke maštovite rukotvorine.

Uskoro počinje četvrti po redu Međunarodni sajam turizma 'Place2go' (фото 1)

Posjetitelji će, kao i prijašnjih godina, imati priliku skupljati žigove izlagača te time sudjelovati u nagradnoj igri Place2go putovnica. Nagrade će i ove godine biti bogate, a izdvajaju putovanje u Pariz za dvije osobe, pet noćenja u Las Vegasu, četiri povratne aviokarte za Dubai, dvije za Istanbul, te putovanja u London, Beograd i Mađarsku. 

Uskoro počinje četvrti po redu Međunarodni sajam turizma 'Place2go' (фото 2)

Novost je ove godine da će sudionici sajma u poslovnom dijelu, koji će se održati u petak od 10 do 14 sati, moći pozvati sve svoje poslovne partnere i dogovoriti nove poslove jer će tada sajam biti zatvoren za posjetitelje. I na kraju, kakav bi to bio sajam turizma bez putopisaca koji su i za ovogodišnji sajam pripremili zanimljiva predavanja. Jedva čekamo!

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više