Search

Uživajte u pravom ljetu à la carte uz MasterCard

Uživajte u pravom ljetu à la carte uz MasterCard

Brojne pogodnosti i posebne ponude diljem Hrvatske

Tekst: BURO.


Ljeto još nije gotovo, otkrijte brojne pogodnosti i posebne ponude za sve korisnike MasterCard i Maestro kartica

Vruće, ali osvježavajuće, intenzivno, ali i polagano kada vi to želite, prebogato, ali ne i preskupo - to je ono što očekujete od svog ljeta na Jadranu. Sve to je itekako moguće i to uz MasterCard koji je ovog ljeta za sve korisnike MasterCard i Maestro kartica pripremio brojne pogodnosti i posebne ponude diljem Hrvatske. 

MasterCard

Ako želite odmak od tradicionalnog odmora koji ne uključuje samo sunce, plažu i šarene koktele i ako tražite drugačije hrvatske suvenire, ne smijete propustiti pogledati radove talentiranih hrvatskih produkt dizajnera. Poseban projekt tvrtke MasterCard i Hrvatskog dizajnerskog društva velika je prodajna izložba hrvatskog dizajna pod nazivom Design Tourism Expo&Store koja je do 24. kolovoza otvorena u spektakularnom prostoru stare zvonare Luža u srcu Dubrovnika. Čak 10% popusta na sve proizvode ostvaruje svatko tko plaća MasterCard i Maestro karticom.

MasterCard

MasterCard vam ovog ljeta omogućuje da istražujete bogate okuse i snažne arome mediteranskih jela s posebnim pogodnostima u brojnim restoranima, te da uživate u maštovitim pićima u popularnim barovima kao što su Hemingway Bar u Zagrebu, Splitu, Opatiji i Rijeci, zatim Noa Beach Club na Zrću i mnogi drugi.

MasterCard

Posebne pogodnosti i popuste ove sezone uživaju svi putnici koji potraže smještaj u nekom od omladinskih hostela Hrvatskog ferijalnog i hostelskog saveza, a poklon iznenađenja na plaćanje MasterCard i Maestro karticom dobivaju putnici trajektnih luka u Zadru i Splitu te zračnih luka u Zadru, Splitu i Dubrovniku.

MasterCard

Ukoliko tijekom ljeta ne volite samo ležati na suncu, MasterCard vam poklanja neizostavne rekvizite za plažu kao što su lopte i frizbiji. Ova ponuda namijenjena je za sve posjetitelje Dubrovačkih zidina, te kupce na kioscima Tiska i Crodux benzinskim postajama. Ovog ljeta zaista možete uživati u savršenom odmoru uz MasterCard!

MasterCard

Related articles

Buro 24/7 Selection

više