Traži

IKEA će vam organizirati virtualno vjenčanje

IKEA će vam organizirati virtualno vjenčanje

Baš poput pravog


Fotografija: buro247.ru

"Ma što vi znate o vjenčanju s minimalnim budžetom!" kao da nam IKEA želi poručiti svojom platformom za virtualnu proslavu vjenčanja

Na web servisu Bröllop možete doznati sve o tome kako organizirati svadbu, a da pritom ne uložite previše truda i potrošite sulude količine novaca. Jedini trud koji se od vas očekuje je registracija na stranicu, odabir virtualne lokacije vjenčanja i slanje pozivnica prijateljima putem Facebooka, kao i ostalima izvan Facebooka. IKEA vam predlaže služenje zanimljivom aplikacijom ne samo radi zabave, već i ako imate stvarne namjere ozakoniti svoju ljubav, a iz različitih razloga niste u mogućnosti to napraviti na fizičkoj lokaciji. "Vjenčanje online nije ništa drugačije od klasičnog" tvrde na stranici tvrtke IKEA. "Imate svećenika, mladence i goste, jedina je razlika u tome što možete okupiti drage ljude iz cijelog svijeta te putem interneta ovjekovječiti svoju ljubav. "

Osim lokacije virtualnog vjenčanja korisnici platforme mogu odabrati i odgovarajuću dekoraciju, cvjetne bukete te složiti plan sjedenja – baš kako to inače biva. 

Mladenci kraj sebe moraju imati – ne, prstenje nije neophodno – već instalirani Flash Player, mikrofon i web kameru. I zdrav razum jer zbog bilo kakvog nepriličnog ponašanja izaslanici tvrtke IKEA (koji će također prisustvovati ceremoniji, koja usput smije trajati ukupno 6 sati) prekinuti vjenčanje.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor