Search

Vježbajte kod kuće uz elegantne drvene fitness proizvode

Vježbajte kod kuće uz elegantne drvene fitness proizvode

Sjajna i praktična inovacija

Urednik: E.G.


Image: PR

Želite li redovito vježbati, a nemate vremena za odlazak u teretanu, razmislite o "The Wallu" - sjajnim fitness proizvodima koji će vašu rutinu, ali i interijer doma, učiniti boljima!

Život se mijenja. Svakodnevno. Pravila gotovo više i nema. Možete jednako zarađivati kao vrhunski sales manager čiji se ured nalazi u stanu, kao nogometaš, kao član uprave kvalitetne tvrtke ili pak Instagram influencer, ali u svakom slučaju svatko treba ono neko vrijeme za sebe i svoje zdravlje. No, ponekad, u nedostatku vremena bilo bi lijepo napraviti ugodan trening i kod kuće. I zato je predstavljen "THE WALL", novost iz NOHrD - WaterRower - wooden fitness inovations. Uz već čitavu paletu vrhunski dizajniranih drvenih fitness proizvoda, "THE WALL" predstavlja revoluciju u dizajnu vašeg doma. Ukomponiran u prostor kao dio namještaja, osigurat će divljenje vaše okoline, a istovremeno vama osigurati besprijekoran trening.

Vježbajte kod kuće uz elegantne drvene fitness proizvode (фото 1)

Dostupan u nekoliko osnovnih varijanti, i u kombinaciji s waterrowerom - veslačkim ergometrom, "THE WALL" zaokružuje sve: dizajn, funkcionalnost i estetiku. "THE WALL" je iskorak i u uređenju najboljih hotelskih apartmana i soba, jer aktivan odmor dobiva potpuno novu dimenziju, a gosti jednostavno ostaju bez daha! Hotelski fitness ne trpi više male i skučene podrumske prostorije s opremom upitne kvalitete. Suvremeni gost koji ima naviku vježbanja u najmanju ruku očekuje razinu usluge i kvalitetu proizvoda na kakvu je naučen i kakvu ima u svom gradu. I spreman je potrošiti više od planiranog ako i kada mu se u danima odmora osigura više od očekivanog.

Vježbajte kod kuće uz elegantne drvene fitness proizvode (фото 2)

Za sve informacije i upite na raspolaganju vam je OrlandoFit Croatia stručni tim kineziologa, arhitekata, dizajnera i konzultanata.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više