Search

Vjenčanje u zelenoj oazi u centru Zagreba? Da!

Vjenčanje u zelenoj oazi u centru Zagreba? Da!

Predstavljamo projekt La Grma


Image: lagrma.com

Najviše volimo skrivene oaze u centru grada koje su dovoljno blizu gradskoj žiži, a opet dovoljno intimne za vjenčanja i zabave. Predstavljamo lijepi projekt La Grma, mjesto gdje ćete poželjeti doći...

Samo tri minute od glavne zagrebačke prometnice Ilice, u zaštićenom području park-šume Grmoščica, nalazi se objekt La Grma za koji je zaslužan studio Bouarchitects. Na površini od 9.000 kvadratnih metara nekada ranije se nalazila tvornica perja, no odnedavno je stara tvornička hala dobila potpuno novu funkciju. Zadržavanjem arhitektonskih elemenata tipičnih za tu vrstu građevine, prostor sada u modernom ruhu još uvijek odiše svojom "starom" toplinom i šarmom. Interijer je maksimalno prilagodljiv željama klijenata, od rasporeda sjedenja do samog uređenja. Industrijski stil ili luksuz, formalne večeri ili ležerne proslave, vjenčanje ili tulum samo su dio onoga što ovaj prostor osmišljen za transformacije nudi. Prekrasna hala prima do 210 gostiju ukoliko se radi o klasičnoj večeri, no i mnogo više ukoliko se radi o mješovitom tipu stolova. Eksterijer hale savršeno upotpunjuju drveni platoi raspoređeni po šumi za potpuni doživljaj i uživanje u prirodnom okruženju. Stara portirnica preuređena je u koktel bar kućicu za zabavu na otvorenom, te je pozicija idealna za doček vaših gostiju i piće dobrodošlice. Na vanjskom terenu puni sastav benda ili DJ mogu zabavljati uzvanike, sa zvučnicima koji okružuju čitav prostor na otvorenom. Ukoliko se radi o mladencima, moguće je održati i civilni obred s matičarom.

 Vjenčanje u zelenoj oazi u centru Zagreba? Da! (фото 1)

Tim koji stoji iza projekta vodio se idejom da je svaka osoba različita i da je svaki klijent jedinstven u svojim željama. Vođeni tim motivom pristupaju svakom klijentu na poseban način, i za njih ništa nije neizvedivo ili nemoguće. La Grma je mjesto gdje svaka vaša želja s lakoćom postaje realnost, a svaki  klijent dobiva maksimalnu uslugu: od tlocrtnog rasporeda dizajniranog isključivo prema potrebama, do uređenja interijera cvijećem, posebno dizajniranog osvjetljenja, uređenja stropnih konstrukcija, službenog fotografa, odabira namještaja iz našeg asortimana, personaliziranih detalja za event, sve do dizajna pozivnica i oznaka stolova, te mnogih drugih usluga ukoliko su klijentu potrebne. Za više informacija zavirite u njihovu priču. 

Vjenčanje u zelenoj oazi u centru Zagreba? Da! (фото 2)

Vjenčanje u zelenoj oazi u centru Zagreba? Da! (фото 3)

Vjenčanje u zelenoj oazi u centru Zagreba? Da! (фото 4)

Vjenčanje u zelenoj oazi u centru Zagreba? Da! (фото 5)

Vjenčanje u zelenoj oazi u centru Zagreba? Da! (фото 6)

Vjenčanje u zelenoj oazi u centru Zagreba? Da! (фото 7)

Vjenčanje u zelenoj oazi u centru Zagreba? Da! (фото 8)

Vjenčanje u zelenoj oazi u centru Zagreba? Da! (фото 9)

Vjenčanje u zelenoj oazi u centru Zagreba? Da! (фото 10)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više