Search

Vrhunski tulumi svjetskog kalibra: Yammat Loves CHK CHK CHK

Vrhunski tulumi svjetskog kalibra: Yammat Loves CHK CHK CHK

6. travnja u Tucmanu


Image: PR

Yammat FM će započeti sezonu vrhunskih tuluma, a prvi na redu je bend CHK CHK CHK koji je poznat po svojim energičnim nastupima...

Nakon što su otvorili novi studio u samom centru grada, uvođenja Yammatovog glazbenog kurikuluma s Borisom Jokićem - Yammat je odlučio proslaviti 3. rođendan najnovijom serijom vrhunskih tuluma svjetskog kalibra. Na svoj prvi rođendanski tulum dovode CHK CHK CHK, indie/punk/dance legende iz Sacramenta koje je prije pune 22. godine okupio pjevač benda Nic Offer. Od 1996. godine do danas objavili su 7 albuma i nekoliko EP-ja, a posljednji album "Shake the Shudder" objavljen je prošle godine u svibnju, a s njega su do sada skinuta dva singla: "The One 2" i "Dancing is the Best Revenge". Ako niste čuli za njih, vrijeme je da se upoznate s njihovim djelom jer uvjeravamo vas da ćete ih nakon live nastupa zavoljeti te da ćete s njihovog koncerta otići sretniji. 

Uvijek pršte od energije i pozitivne vibre te ne čudi da su u moru do sada odrađenih koncerata odsvirali i veliki broj festivala uključujući i one najveće poput Glastonburyja i Coachelle. Tulum će se održati u zagrebačkom Tucmanu 6. travnja, a uz njih će nastupiti i DJ Bocca Sofistifunk prije i DJ Maminho nakon adrenalinskog koncertnog nastupa njujorške plesne senzacije. Ograničen broj ulaznica bit će od ovoga petka u pretprodaji putem entrio.hr sustava, a neke ćete moći osvojiti na društvenim mrežama Cockte, ali i pažljivim slušanjem Yammat FM-a na 102.5 MHz. Osigurajte svoj upad na vrijeme za party na kojem vjerujemo da će htjeti biti cijeli Zagreb. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više