Search

Zadar je dobio svoj Cogito Coffee Shop

Zadar je dobio svoj Cogito Coffee Shop

Cogito Coffee Shop Zadar


Image: PR

Zagrebačka ekipa koja stoji iza odličnog Cogito Coffee brenda, odlučila je svoj novi lokal otvoriti u Zadru

Ekipa koja stoji iza pržionice Cogito Coffee u zagrebačkoj ulici Jurja Žerjavića 7/2, odmah uz popularni Cafe u Dvorištu odlučila je svoj još jedan lokal otvoriti i u Zadru. Nakon što su sve kavoljupce iznenadili istim takvim, ne tako davno i u Zagrebu - Cogito Coffee Shopom u Varšavskoj 11, koji je instantno postao omiljena lokacija svih Zagrepčana, njihovu odličnu kavu možete kušati od sada i u Zadru, na Trgu sv. Krševana.

Zadar je dobio svoj Cogito Coffee Shop (фото 1)
Kažu kako je to njihov prvi shop na Jadranu te da uskoro otvaraju jedan i u Dubrovniku. Ističu i kako je koncept u svemu sličan onom u Zagrebu, ali da su ponudu ipak malo nadopunili s nekoliko vrsta craft piva, kao i koktela. Naravno, kava je ipak njihov fokus, a tu je i raznolika ponuda čajeva, kao i prirodnih sokova.
Zadar je dobio svoj Cogito Coffee Shop (фото 2)
Osim toga, ono što će sve razveseliti jest i mogućnost kupnje njihove sjajne kave za doma, kako one u zrnu tako i one mljevene. Već na prvi pogled jasno je i kako su u novom prostoru zadržali sličan, prepoznatljiv stil uređenja kao i onaj u Zagrebu, kako bojama, tako i detaljima, a tome u prilog ide i širenje njihove filozofije; približavanje vrhunske kave i cijelog tog rituala svim njihovim gostima. Podsjetimo, iza cijelog Cogito projekta stoji dvojac, Matija Hrkać i Matija Belković, dečki koji su niz godina, kako i sami nerijetko kažu - u svijetu kave.
Zadar je dobio svoj Cogito Coffee Shop (фото 3)Zadar je dobio svoj Cogito Coffee Shop (фото 4)Zadar je dobio svoj Cogito Coffee Shop (фото 5)Zadar je dobio svoj Cogito Coffee Shop (фото 6)Zadar je dobio svoj Cogito Coffee Shop (фото 7)Zadar je dobio svoj Cogito Coffee Shop (фото 8)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više