Search

Zagreb dobio odličan novi concept store&gallery

Zagreb dobio odličan novi concept store&gallery

bon ton

BURO.

Image: Bojan Haron

Ovaj je vikend legendarni zagrebački Dežmanov prolaz u znaku otvorenja novog concept storea bon ton koje će trajati čak tri dana

Osnivači  concept storea bon ton su dvojica zaljubljenika u glazbu, Josip Hubzin i Ingo Enco Kern, čija ljubav prema glazbi traje već nekoliko desetljeća. Svojim glazbenim djelovanjem željeli su dati Zagrebu dašak intime i zajedništva. Učinili su to kroz vlastite klupske večeri poput Freilaufa i postavljanjem Mastersa na glazbenu mapu Europe te djelovanjem iza pozornice. Jedan je svjetski putnik, drugi lokalni ambasador, a zajedno su odlučili Zagrebu nametnuti bon ton.

Bon ton store&gallery zamišljen je kao concept store u kojemu će osnovna misao vodilja biti glazba. Od Revox pojačala do Rotary miksera, čak i magnetofonskih traka, upotpunjeno knjigama, modom i svime onime što život čini lijepim. Mjesto gdje ćete rado doći i poslušati omiljenu ploču na vintage Celsetion Deeton zvučnicima promatrajući Dežmanovu kroz prostrane staklene izloge galerije.

Zagreb dobio odličan novi concept store&gallery (фото 1)

Bon ton je svoje trodnevno otvorenje započeo u četvrtak kada su svirali Kreidler live te Ilija Rudman dok je petak bio rezerviran za live nastup Ruskinje Dashe Rush, bivšeg modela i manekene koja je ljubav pronašla u eksperimentalnoj elektronici, uz pratnju Igora Tipure te vlasnika Jogarde-a i Enca, koji se također bave glazbom. Večeras, posljednjeg dana otvorenja očekuje vas live nastup Tolouse Low Trax te izabrana selekcija ploča od strane Vladimira Ivkovića. Ulaz na događanja je besplatan, a bon ton ekipa se veseli vašem dolasku i svemu što zajednička budućnost donosi. Zbog nadolazećeg praznika sljedeći tjedan, bon ton posjetite od četvrtka 09. listopada 2014. i razveselite se opipljivom glazbom.

Zagreb dobio odličan novi concept store&gallery (фото 2)

Zagreb dobio odličan novi concept store&gallery (фото 3)

Zagreb dobio odličan novi concept store&gallery (фото 4)Zagreb dobio odličan novi concept store&gallery (фото 5)

Zagreb dobio odličan novi concept store&gallery (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više