Search

Zagreb dobio odlično mjesto za sve \"food\" fanatike

Zagreb dobio odlično mjesto za sve "food" fanatike

Foodness shop

Image: promo

Ukoliko ste ljubitelj specifičnih proizvoda kao što je Dr. Pepper, Coca-Cola s okusom vanilije ili Fanta od jagode, od sada ih možete nabaviti i u Zagrebu!

Postoje oni koji uživaju u hrani, a postoje i oni koji je znatiželjno istražuju u stalnoj potrazi za nečim novim i drugačijim. Ukoliko ste se pronašli u drugoj kategoriji predlažemo vam da posjetite novootvoreni Foodness shop u zagrebačkoj Ulici Tome i Petra Erdödyja 6. Radi se o trgovini specijaliziranoj za svjetski poznate prehrambene proizvode koje je do sada bilo teško ili čak nemoguće pronaći u zagrebačkim prodavaonicama. Kako su nam dečki iz shopa objasnili: "Budući da smo i mi sami 'food freakovi', Foodness shopom želimo obogatiti ponudu na ovim prostorima, kako za domaće posjetioce, tako i za strance; upotpuniti praznine koje postoje."

Zagreb dobio odlično mjesto za sve "food" fanatike (фото 1)

Ponuda proizvoda stalno će se širiti. Ovdje ćete moći pronaći proizvode kao što su grickalice, hrana, bezalkoholna i alkoholna pića, slatkiši i još svašta nešto s potpisom prepoznatim u svijetu. Jer sigurno vam se dogodilo da ste na jednom od svojih putovanja slučajno, u lokalnoj trgovini, nabasali na neki proizvod koji vas je oduševilo, ali je nažalost bio nedostupan i u Hrvatskoj. Eto prilike da se greška ispravi. Ovdje ćete također moći i zatražiti nešto određeno što biste voljeli nabaviti, a vlasnici će pokušati ispuniti vašu želju.

Zagreb dobio odlično mjesto za sve "food" fanatike (фото 2)

Moguća je i kupnja i slanje po cijeloj Hrvatskoj, a ubrzo se pokreće i webshop. Trenutne proizvode, kao i buduće novotarije moguće je vidjeti na Facebook stranici Foodness shop.

Zagreb dobio odlično mjesto za sve "food" fanatike (фото 3)

Zagreb dobio odlično mjesto za sve "food" fanatike (фото 4)

Zagreb dobio odlično mjesto za sve "food" fanatike (фото 5)

Zagreb dobio odlično mjesto za sve "food" fanatike (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više