Traži

Croatia
Zagreb će dobiti još dva Hiltonova hotela koje će projektirati studio Franić Šekoranja

Zagreb će dobiti još dva Hiltonova hotela koje će projektirati studio Franić Šekoranja

Canopy by Hilton i Hilton Garden Inn

Tekst: L.M.F.


Fotografija: PR

Tvrtka Zagreb City Hotels koja vodi hotel DoubleTree by Hilton u Zagrebu u sljedeće dvije godine otvara još dva hotela koji će poslovati pod Hiltonovim brendom...

Tvrtka Zagreb City Hotels koja vodi hotel DoubleTree by Hilton u Zagrebu u sljedeće dvije godine otvara još dva hotela koji će poslovati pod Hiltonovim brendom, piše Poslovni.hr. Zagreb tako u Centru Branimir sredinom sljedeće godine dobiva Canopy by Hilton, nakon Reykjavika drugi u Europi, dok se u Radničkoj u sklopu novog poslovnog kompleksa otvara Hilton Garden Inn u drugoj polovici 2019. godine. U opremanje oba hotela koji će imati službenu kategorizaciju od 4* tvrtka ulaže 10 milijuna eura.

Zagreb će dobiti još dva Hiltonova hotela koje će projektirati studio Franić Šekoranja (фото 1)

Hotel Hilton Garden Inn je fokus servis brend i tržišno je orijentiran na širu populaciju gostiju. U sklopu hotela u Zagrebu planira se na zadnjoj 8. etaži otvorenje kongresno-banketnog centra s pet dvorana, od kojih najveća ima kapacitet za prihvat 400 posjetitelja, s terasom i pogledom na Gornji grad. Zagreb će time dobiti novu najsuvremenije opremljenu kongresnu dvoranu s ugrađenim kabinama za simultano prevođenje, ali i novo atraktivno mjesto za organizaciju vjenčanja i ostalih događanja, ističu u tvrtki. S druge strane, Canopy by Hilton je upscale lifestyle brend, visoke razine dizajna koji odlikuje fuzija međunarodnih standarda i lokalnih obilježja. Usmjeren je na zahtjevnije tržište, pozicioniran odmah nakon luksuznih brendova Waldorf Astoria i Conrad. Projektiranje oba hotela Hilton je povjerio studiju Franić Šekoranja, koji su ujedno postali akreditirani Hiltonovi projektanti, što im omogućuje projektiranje Hiltonovih hotela u cijelom svijetu.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više