Search

Zagreb će dobiti još dva Hiltonova hotela koje će projektirati studio Franić Šekoranja

Zagreb će dobiti još dva Hiltonova hotela koje će projektirati studio Franić Šekoranja

Canopy by Hilton i Hilton Garden Inn


Image: PR

Tvrtka Zagreb City Hotels koja vodi hotel DoubleTree by Hilton u Zagrebu u sljedeće dvije godine otvara još dva hotela koji će poslovati pod Hiltonovim brendom...

Tvrtka Zagreb City Hotels koja vodi hotel DoubleTree by Hilton u Zagrebu u sljedeće dvije godine otvara još dva hotela koji će poslovati pod Hiltonovim brendom, piše Poslovni.hr. Zagreb tako u Centru Branimir sredinom sljedeće godine dobiva Canopy by Hilton, nakon Reykjavika drugi u Europi, dok se u Radničkoj u sklopu novog poslovnog kompleksa otvara Hilton Garden Inn u drugoj polovici 2019. godine. U opremanje oba hotela koji će imati službenu kategorizaciju od 4* tvrtka ulaže 10 milijuna eura.

Zagreb će dobiti još dva Hiltonova hotela koje će projektirati studio Franić Šekoranja (фото 1)

Hotel Hilton Garden Inn je fokus servis brend i tržišno je orijentiran na širu populaciju gostiju. U sklopu hotela u Zagrebu planira se na zadnjoj 8. etaži otvorenje kongresno-banketnog centra s pet dvorana, od kojih najveća ima kapacitet za prihvat 400 posjetitelja, s terasom i pogledom na Gornji grad. Zagreb će time dobiti novu najsuvremenije opremljenu kongresnu dvoranu s ugrađenim kabinama za simultano prevođenje, ali i novo atraktivno mjesto za organizaciju vjenčanja i ostalih događanja, ističu u tvrtki. S druge strane, Canopy by Hilton je upscale lifestyle brend, visoke razine dizajna koji odlikuje fuzija međunarodnih standarda i lokalnih obilježja. Usmjeren je na zahtjevnije tržište, pozicioniran odmah nakon luksuznih brendova Waldorf Astoria i Conrad. Projektiranje oba hotela Hilton je povjerio studiju Franić Šekoranja, koji su ujedno postali akreditirani Hiltonovi projektanti, što im omogućuje projektiranje Hiltonovih hotela u cijelom svijetu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više