Search

Zagreb je dobio novi cool bar u Martićevoj ulici

Zagreb je dobio novi cool bar u Martićevoj ulici

Program bar


Image: John Pavlish

Uprogramirajte se, reprogramirajte se. Stigao je Program bar - novo cool mjesto u zagrebačkoj Martićevoj ulici na broju 14f...

Martićeva ulica u Zagrebu postala je bogatija za jedan totalno cool i unikatan bar, a zove se Program bar koji smo neki dan posjetili.

"Program bar je mjesto koje smo stvarali 20 godina, a zapravo je nastalo u zadnjih 365 dana. Obične stvari stavljali smo na neobična mjesta. Zaigrali smo se, jer smatramo da je život igra, igra u kojoj trebamo biti spontani i slobodni. Potrudili smo se tako stvoriti neobičan i zanimljiv prostor s jako puno detalja kako bismo našim gostima osigurali osjećaj ugodne, razigrane i opuštene atmosfere. Htjeli smo izazvati dobru, pozitivnu reakciju i vjerujem da smo u tome uspjeli. Uređenje prostora potpisuje Martin Pohl, dok je za vizualni identitet zaslužan Krešimir Grancarić." - izjavio nam je vlasnik Program bara, Saša Žerajić.

Zagreb je dobio novi cool bar u Martićevoj ulici (фото 1)

Radnim danom s programom započinju već od 7 sati ujutro i bude se uz pomoć dvije vrste Lavazza kave, Super Crema i Kafa - 100% arabica. Dan se nastavlja uz bezglutenske slane i slatke Katine kolače i svježe voćne sokove. Za ugodne ljetne večeri spremili su i poseban program izbora pića, kako za ljubitelje vina tako i za poznavatelje craft piva. Uz terasu, unutarnji prostor Program bara  podijeljen je na onaj za pušače i onaj za nepušače.

Zagreb je dobio novi cool bar u Martićevoj ulici (фото 2)

"Vjerujem da smo uređenjem i ponudom uspjeli stvoriti drugačije mjesto koje će biti prepoznato i u kojem ćemo našim gostima prije svega osigurati osjećaj ugode. Mjesto na koje će se vraćati bez obzira na doba dana i raspoloženje te na kojem će se uvijek i iznova uz nas poželjeti uprogramirati i reprogramirati" - poručio je za kraj Saša Žerajić. A o kakvom je prostoru riječ u smislu interijera, provjerite u nastavku, svidjet će vam se...

Zagreb je dobio novi cool bar u Martićevoj ulici (фото 3)

Zagreb je dobio novi cool bar u Martićevoj ulici (фото 4)

Zagreb je dobio novi cool bar u Martićevoj ulici (фото 5)

Zagreb je dobio novi cool bar u Martićevoj ulici (фото 6)

Zagreb je dobio novi cool bar u Martićevoj ulici (фото 7)

Zagreb je dobio novi cool bar u Martićevoj ulici (фото 8)

Zagreb je dobio novi cool bar u Martićevoj ulici (фото 9)

Zagreb je dobio novi cool bar u Martićevoj ulici (фото 10)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više