Search

Zagreb je od danas bogatiji za još jedan bistro RougeMarin

Zagreb je od danas bogatiji za još jedan bistro RougeMarin

Petrinjska 2


Image: Facebook

Na lokaciji Petrinjska 2 od danas se nalazi RougeMarin City. Ponuda će biti identična onoj koju možete pronaći u njihovom prvom zagrebačkom restoranu...

Zagreb je od danas bogatiji za još jedan bistro RougeMarin. Na lokaciji Petrinjska 2 otvara se RougeMarin City, stoji na službenoj Facebook stranici spomenutog omiljenog restorana. Koncept i cijene njihove ponude bit će identične ponudi iz bistroa RougeMarin (ulica Frana Folnegovića 10) samo što će se odsad moći uživati na dvije lokacije, stoji u njihovoj FB objavi.

Inače, na spomenutoj lokaciji nalazio se dosad restoran Xato koji je prošle godine chef Tvrtko Šakota otvorio u partnerstvu s osnivačem i vlasnikom RougeMarina, Marinom Medakom. Medak je, kako smo doznaje portal Kult Plave Kamenice otkupio partnerski udio u sva tri popularna brenda koja je razvio sa Šakotom, Xatu, Taco’s & Burger Barru i mesnici Santoku, dok će se Šakota potpuno posvetiti novoj vrsti kuhinje, još radikalnije od one koju je promovirao u Xatu. Medak i Šakota nastavit će surađivati na nekoliko novih projekata koje najavljuju, piše Kult Plave Kamenice.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više