Search

Zavirite na idilično imanje kuće Dior

Zavirite na idilično imanje kuće Dior

La Colle Noire


Image: Parfums Christian Dior

Impresivno Diorovo imanje u blizini mjesta Grasse na samom jugu Francuske restaurirano je i osvježeno te spremno za svoju neku novu eru

Ukoliko ste pogledali dokumentarac "Dior and I" sigurno se sjećate kadrova kada Raf Simons posjeti idilično Diorovo imanje La Colle Noire na samom jugu Francuske kamo je stigao u potrazi za inspiracijom. Lokacija je to koja je i samom modnom moćniku Christianu Dioru nerijetko služila za bijeg nakon stresnih Tjedana mode, ali ujedno je to bila i njegova čarobna izolacija za opuštanje, energiziranje i kreativno punjenje baterija.

Zavirite na idilično imanje kuće Dior (фото 1)

Upravo tu su kreirani i neki od najpoznatijih parfema kao što su Miss Dior i Eau Sauvage obzirom da je u samom cvjetnom eksterijeru Dior vrlo jednostavno pronalazio mirisnu inspiraciju. Isto tako, u blizini se nalazio i laboratorij za proizvodnju parfema pod vodstvom stručnjaka Françoisa Demachyja. Obzirom na povijesnu i osobnu važnost, nimalo ne čudi vijest kako je ovo velebno zdanje u blizini mjesta Grasse dobilo svoje novo ruho, kao i posjed oko njega te da uskoro otvara svoja vrata. Ono što se čeka je trenutak kada ćemo moći zaviriti i u sam interijer, a do tada ostaje ovaj uvertira video.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više