Search

Zavirite u prvu zagrebačku pasju pekarnu

Zavirite u prvu zagrebačku pasju pekarnu

Hov-Hov Zagreb


Image: Hov-Hov Zagreb

U ovoj pekarni psi su dobrodošli, štoviše oni su i poželjni gosti

Kada zakoračite u neveliki prostor Hov-Hov pasje pekarne, na prvi pogled će vas privući njihov pult prepun primamljivih poslastica te miris prirodnih sastojaka. Iako odmah želite posegnuti za njima te slastice nisu namijenjene vama. One, naime, spremno čekaju vašeg najvjernijeg četveronožnog prijatelja koji je željeni gost u prvoj zagrebačkoj pasjoj pekarni koja je tek nedavno otvorila svoja vrata.

Hov-Hov Zagreb

Kao koncept, pasja pekarna Hov-Hov rođena je u Sloveniji, a ubrzo je dobila i svoju zagrebačku podružnicu koja se premijerno predstavila štandom na Fuliranju u Tomićevoj ulici. Nakon prvobitnog uspjeha i oduševljenja kupaca, došlo je i do ideje otvaranja pekarne koja bi svoje proizvode nudila cijelu godinu. Tako sada u ugodno uređenom prostoru u Masarykovoj ulici 19 možete pronaći samo najbolje za vašeg ljubimca - svi su proizvodi izrađeni od ekološki uzgojenih namirnica sa certifikatom BIO bez aditiva i konzervansa, lako su probavljivi te pripremani s ljubavlju i brigom za zdrav i dug život svakog psa.

Hov-Hov Zagreb

Ovdje će svaki pas zajedno sa svojim vlasnikom pronaći svog gastro favorita kojeg će smazati u trenu veselo mašući repom. Od tradicionalnih keksića u manjim i većim pakiranjima, tu su i šaumrolice, štapići, linceri, lizike, muffini i pereci koji se pripremaju svježi za svoje pasje obožavatelje. Glavni mesni sastojci su pureća jetrica, govedina i divljač koji se kombiniraju s cjelovitim pšeničnim brašnom, povrćem, sjemenkama i drugim prirodnim sastojcima koji im daju odličnu aromu. Ako je vašem četveronožnom prijatelju potrebna dijetna prehrana ne brinite, jer za njega su dijetni pasji bio keksi s različitim okusima. Uz to su u ponudi i bezmesni te riblji keksići s tunom, a svom psu možete prirediti i pravu rođendansku zabavu ako kupite pasju tortu koja se izrađuje isključivo od mesnih i povrtnih sastojaka.

Hov-Hov Zagreb

Hov-Hov Zagreb

Hov-Hov Zagreb pasju pekarnu potražite na njihovim Facebook stranicama ili u Masarykovoj ulici 19 i nemojte zaboraviti povesti svog ljubimca na degustaciju!

Hov-Hov Zagreb

Hov-Hov Zagreb

Related articles

Buro 24/7 Selection

više