Search

Značajno svjetsko priznanje arhitektima za hrvatski Hotel D‐Resort Šibenik

Značajno svjetsko priznanje arhitektima za hrvatski Hotel D‐Resort Šibenik

Hotel D‐Resort Šibenik


Image: PR

Hotel D‐Resort Šibenik projektiran je od strane arhitekata Nikole Bašića i Marka Murtića, a nominiran je za prestižnu nagradu "The International Hotel and Property Award" na svjetskoj razini

Hotel D‐Resort Šibenik iza kojeg stoje arhitekti Nikola Bašić (arhitektura) i  Marko Murtić (interijer) nominiran je za prestižnu nagradu "The International Hotel and property award“ koja bira najbolja dizajnerska rješenja poznatih svjetskih hotela. D‐Resort Mandalina Šibenik nalazi se među 7 finalista za nagradu na svjetskoj razini i među četiri je u Europi, u kategoriji hotela manjih od 200 soba.

Značajno svjetsko priznanje arhitektima za hrvatski Hotel D‐Resort Šibenik (фото 1)
"The International Hotel and property award" nagrada je "The Design Awardsa", vodećeg dizajnerskog časopisa u Velikoj Britaniji, koju karakterizira glasovanje otvoreno za profesionalce iz svijeta dizajna, ali i za sve čitatelje, klijente i korisnike. Iz "The Design Awardsa" poručuju kako im je cilj pružanje osvrta na dizajn, prepoznavanje talenata i kreiranje prilika. Tragaju za mjestima koja inspiriraju osjetila u dizajnerskom smislu, a dodjela glavnih nagrada održat će se u petak, 16.09. u Cipriani Hotelu u Veneciji. Više o svemu pročitajte na Hrturizam.hr.

Značajno svjetsko priznanje arhitektima za hrvatski Hotel D‐Resort Šibenik (фото 2)Značajno svjetsko priznanje arhitektima za hrvatski Hotel D‐Resort Šibenik (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više