Search

Znate li da postoji spa centar u kojem možete piti gin i uživati u tretmanima?

Znate li da postoji spa centar u kojem možete piti gin i uživati u tretmanima?

Možemo li rezervirati sve termine?


Image: www.ginspa.co.uk,
PR,
screenshot,
Unsplash

Čini se kako nema kraja inovacijama kada su pitanju nove ponude koje pružaju prostori za opuštanje diljem svijeta. Jedna od njih je nastala u tek otvorenom SPA centru u Glasgowu, koji svojim posjetiteljima nudi potpuno uživanje u svim blagodatima koje gin može pružiti...

Što bi moglo biti više opuštajuće od toga da vam netko radi pedikuru, a vi pritom pijuckate vrhunski gin-tonik? Rekli bismo - ništa. Sada se to iskustvo može doživjeti u Glasgowu! Kada su u pitanju inovativne ponude u svijetu prirodne kozmetike i SPA tretmana, svi teže tome da budu jedinstveni. Jedne takve inovacije dosjetio se tim Gin71, koji je već poznat po tome što je otvorio prvi bar posvećen isključivo ginu te u njemu broje 71 vrstu iz različitih dijelova svijeta.

Znate li da postoji spa centar u kojem možete piti gin i uživati u tretmanima? (фото 1)

Potaknuti uspjehom svoga bara, otvorili su prvi SPA centar u svijetu, pod nazivom "The Gin Spa" koji svoje klijente opušta proizvodima koji su inspirirani ginom. Riječ je o jedinstvenom konceptu u kojem se prilikom masaža, tretmana za lice, refleksologije ili pedikure koriste proizvodi koji u svojoj osnovi imaju one biljke koje se inače koriste za proizvodnju gina. Tome su dodani i provjereni sastojci, koji dodatno njeguju kožu, kao što su lavanda, eukaliptus i grejp. Budući da je centar osnovan od strane velikih ljubitelja gina, nema sumnje da se prilikom njegovanja, ali i degustacije, koriste samo vrhunske vrste ovoga pića.

Znate li da postoji spa centar u kojem možete piti gin i uživati u tretmanima? (фото 2)

Osim što vam ponude najbolju vrstu gina, možete točno odabrati koju vrstu tretmana želite, a ponuđeni su: happy, active, tranquil, pure ili detox tretman. Možete se naručiti na luksuznu manikuru prilikom koje dobijete masažu ruku i gin-koktel. Ili si možete priuštiti masažu lica uz koju dobijete gin-tonik i aromaterapeutsku čokoladu. Koji god paket usluga da odaberete, moći ćete uživati u nekom piću spravljenom s ginom. Poseban naglasak je stavljen na to da su svi proizvodi koji se koriste za njegu, ručno napravljeni od prirodnih i organski uzgojenih sastojaka. Ovaj SPA izgleda i zvuči kao mjesto na kojemu bi se mogli u potpunosti opustiti i neki tretman bismo sigurno rezervirali. Dodatne informacije možete potražiti ovdje.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više