Search

Znate li gdje se krije novi zagrebački kafić s ljuljačkama koje stalno viđate na Instagramu?

Znate li gdje se krije novi zagrebački kafić s ljuljačkama koje stalno viđate na Instagramu?

Greenery Procaffe


Image: Instagram @august_xvi,
@dorica505,
@latica_blagoev,
@gauramar,
@ritarumora

Greenery Procaffe na adresi Vukovarska 52e instantno je postao "insta-worthy" lokacija u Zagrebu i to zbog dva razloga - kave s porukom i famoznih ljuljački u interijeru...

Iako će mnogi već na spomen otvaranja novog kafića u Zagrebu preokrenuti očima, u ovom slučaju to neće biti nimalo opravdano. Naime, u Zagrebu se prije nekoliko dana otvorio Greenery Procaffe u Ulici grada Vukovara 52e i oduševio nas već na prvi pogled. Sigurni smo da vam posljednjih nekoliko dana na Instagramu nisu promaknule dvije famozne ljuljačke na kojima se fotografiraju baš svi, pritom ispijajući raskošnu kavu s porukom. 

Upravo su to zaštitni znakovi ovog novog "insta-worthy" mjesta u Zagrebu u koje su se svi zaljubili. Tako osim ukusne kave s porukom na koju nitko neće ostati imun, spomenutih ljuljački te općenito prekrasno uređenog interijera s prizvukom skandinavskog gdje prevladavaju drvo, zelenilo, i nijanse sive ovdje možete pronaći oazu iz koje će vas rijetko tko uspjeti izvući. Čini se kako smo na listi omiljenih zagrebačkih mjesta dobili još jedno, a o čemu to pišemo doznat ćete iz fotografija u nastavku. 

A post shared by Pamela Smoljanić (@august_xvi) on

 

A post shared by Dora Predojevic (@dorica505) on

 

A post shared by Marija Gaura (@gauramar) on

 

 

A post shared by Rita Rumora (@ritarumora) on

Related articles

Buro 24/7 Selection

više