Search

Dove Fashion.hr proljeće/ljeto 2013.

Dove Fashion.hr proljeće/ljeto 2013.

Od 10. do 13. listopada na novoj lokaciji!


Bliži nam se listopad, mjesec koji će definitivno obilježiti modni događaji! Ove sezone, od 10. do 13. listopada, Dove Fashion.hr stupa na scenu sa snažnijim programom i na novoj lokaciji - u slavnoj zagrebačkoj tvornici Gredelj koja će ugostiti hrvatske dizajnerske zvijezde i najperspektivnije mlade nade te goste iz regije. Unikatan prostor u samom središtu Zagreba tako će postati epicentar regionalne modne scene gdje će se na čak dvije modne piste predstaviti etablirani hrvatski dizajneri poput Branke Donassy, Ivice Klarića, Igora Galaša, Ivice Skoka, eNVy Rooma, Ane Marie Ricov, Ivana Alduka i Martine Felje.

Ekscentrična dizajnerica Ivana Popović premijerno će se predstaviti samostalnom revijom, a po prvi puta na pisti Dove Fashion.hr-a svoju pret-a-porter kolekciju prikazati će i miljenica modne kritike i publike, Marina Obradović (Marina Design). Nakon kraće stanke, veselimo se ponovno na pisti vidjeti modni dvojac I-gle, a s radošću očekujemo novu kolekciju dvojca Link by Ogi Antunac i Zoran Mrvoš! Od mladih dizajnerskih nada tu su Morana Krklec, Matija Čop, Aleksandar Žarevac i Clash of 9, a ove sezone vidjet ćemo i kolekcije HERA by Robert Sever i Additive collection by IGLE.

Nakon revije s najpoznatijim hrvatskim modnim blogericama u ulozi stvarnih žena, čast da osmisli još jednu Dove kolekciju, pripala je Aleksandri Dojčinović - dizajnerici koja neosporno utjelovljuje Dove filozofiju stvarne ljepote i koja će zasigurno i ovaj put oduševiti modnu publiku.

Ove subote u Hypo centru održan je i službeni casting modela povodom Dove Fashion.hr-a gdje su vodeći domaći dizajneri između više od 200 prijavljenih modela izabrali lica koja će predstaviti njihove kolekcije za sezonu proljeće-ljeto 2013!

FHR

FHR

Tekst: T.B.

Leave a comment

više