Search

Roksanda, proljeće/ljeto 2016.

Roksanda, proljeće/ljeto 2016.

Color blocking za balerinu


Image: buro247.ru

Kao glavna inspiracija Roksandi Ilinčić ovog su puta poslužile balerine

No, ovdje se ne radi o tajicama, i smiješnim trikoima, ako vam je to prvo palo na pamet, nego se omiljena dizajnerica celebrityja ovdje poslužila elegancijom i profinjenošću balerina. Ta sofisticiranost savršeno je dočarana pastelnim haljinama povremeno narušenim momentima uočljivog color blockinga koji se pojavljuje na rubovima. Najjači adut ove Roksandine kolekcije bili su predimenzionirani rukavi, koji se pojavljuju u vidu raskošnih volana, ili pak pretjerano velikog zvonastog oblika.

Roksanda voli žensku siluetu i, kada je god u prilici, stegnut će odjevni predmet remenom, kao što je to bio slučaj u zimskoj kolekciji. No, za nadolazeće proljeće dopustila je malo ležernosti ženama koje vole njezin dizajn, kreirajući svilene maksi haljine i kombinezone babydoll opuštenog kroja.

Uz pastelne boje i color blocking, provjerena je formula ubaciti malo transparente tkanine, koja se sjajno stopila s baby blue haljinom koja glumi kombine. Također, oduševili su komadi s bogato strukturiranim dijelovima, kao i kaput s fantastičnim poigravanjem s prorezima. Jedino što u cijeloj liniji jasno podsjeća na graciozne plesačice su cipele koje neodoljivo podsjećaju na baletne papučice o kojima ćemo sigurno pisati kao predmetu žudnje. 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više