Search

Angelina Jolie progovorila o svojem odnosu s Bradom Pittom

Angelina Jolie progovorila o svojem odnosu s Bradom Pittom

Intervju za New York Daily News


Image: Buro247.kz

Angelina Jolie često je u medijima posljednih dana, uglavnom vezano uz svoje režiserske projekte, a u intervjuima nerijetko spominje svoj odnos s Bradom kroz prizmu svog posljednjeg filma

Na Božić u široku distribuciju kreće film "Unbroken", a trenutačno je na setu snimanja svog sljedećeg režiserskog projekta "By the Sea", drami o međuljudskim odnosima zbog kojeg je novopečenog supruga zavoljela još i više. "Kreativni parovi moraju tu energiju podijeliti na umjetničkom planu, a zajednička snimanja čine čuda za naš brak. Nisam nikad mislila da bi to moglo biti toliko pozitivno", opisala je Angelina u intervjuu za New York Daily News. "Kao glumica nikad ne osjetim toliku dubinu pri snimanju kao kad sam u ulozi režiserke i to nas je zasigurno još više povezalo".

Iako radnja filma prati bračni par čiji je brak pred raspadom, Angelina i Brad su kroz odglumljeni odnos doživjeli pravu katarzu i učvrstili svoju vezu. "Naše bračno putovanje pretvorilo se u potpuno netradicionalno, ali baš je zato bilo ispunjavajuće na neki drugačiji način".

Related articles

Buro 24/7 Selection

više