Search

Brinete li o sebi? Farmacia On The Go vam donosi neke važne odgovore i savjete

Brinete li o sebi? Farmacia On The Go vam donosi neke važne odgovore i savjete

Urednik: BURO.


Image: Marko Grubišić

Zimski broj Farmacia on the go časopisa donosi pregršt tema vezanih uz postojeće godišnje doba ali i presjek trendova ove itekako izazovne godine. Briga o sebi je u potpunosti dobila novo značenje jer smo se u novonastalim uvjetima i fizički i mentalno najviše okrenuli sebi i svojoj bližoj okolini.

Naslovnicu krasi modna dizajnerica Lana Puljić koja je s uredništvom Farmacije podijelila nekoliko svojih svakodnevnih i životnih navika kao i svoje omiljene proizvode iz Farmacije.

Brinete li o sebi? Farmacia On The Go vam donosi neke važne odgovore i savjete (фото 1)

Na pitanje što za nju osobno znači balans u ovoj lebdećoj situaciji stalne neizvjesnosti odgovara sljedeće:

'To je sigurno fizička aktivnost. Vraća me na tvorničke postavke i pomaže mi da budem u balansu. Ne postoji univerzalni recept za neko postizanje ravnoteže. Mislim da svatko od nas treba osvijestiti u sebi što je to što ga pokreće i čini mu dobro. Puno ljudi i dalje misli da moraju postići sto stvari i da će onda biti sretni. Ja imam viziju i želje kojima se vodim i privatno i u poslu, ali jako volim uzeti vrijeme za sebe. Ako nisi dobar sam sa sobom, ne možeš biti dobar ni za druge.'

Brinete li o sebi? Farmacia On The Go vam donosi neke važne odgovore i savjete (фото 2)

Osim vrlo inspirativnog intervjua s licem s naslovnice, novi broj Farmacia on the go časopisa vam donosi neke nove poglede na 'svevremenske' teme kao što su križobolja, nesanica i magnezij kao najpopularniji dodatak prehrani a od 'light' tema svakako izdvajamo vrlo zanimljiv pregled beauty trendova i navika u 'pandemijskoj' godini.

Novi broj Farmacia on the go časopisa možete pročitati online ili ga preuzeti u svojoj omiljenoj Farmaciji.

Prenosimo vam i djelić atmosfere sa snimanja naslovnice te vam u Novoj godini želimo zdravlje na svim razinama.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više