Search

Časopis Carine Roitfeld dobiva i mušku verziju

Časopis Carine Roitfeld dobiva i mušku verziju

Već ove jeseni stiže nam CR Men's Book


Image: buro247.ru

Prvi broj novog modnog izdanja iz radionice Carine Roitfeld u prodaji će se naći već tijekom rujna zajedno sa sedmim brojem časopisa CR Fashion Book

Prema riječima Carine Roitfeld, u usporedbi s časopisom CR Fashion Book rad na muškoj verziji bio je puno kompleksniji i zahtjevniji i, samim time bilo je potrebno više vremena. Upravo je zato svom prvijencu Carine pristupila s ozbiljnošću i posvetila ga opsežnoj temi kojoj dosad nije udijeljeno dovoljno prostora, a to je tema muških ikona stila (nekih novih i nekih etabliranih koji odavno nisu s nama). Među odabranima svoje su mjesto našli stariji brat Joaquina Phoenixa, poznati glumac i aktivist River Phoenix, zatim znameniti umjetnik i fotograf Robert Mapplethorpe, filmski velikan Christopher Walken, ali i holivudska zvijezda u usponu, sin Willa Smitha, 17-godišnji Jaden Smith. 

Novi časopis nosit će naziv CR Men's Book i sadržavat će 112 stranica, od kojih će 40 zauzimati reklamni materijali poznatih brendova poput kuće Louis Vuitton, Prada i Tom Ford. U prodaji će se naći već 10. rujna zajedno sa sedmim izdanjem časopisa CR Fashion Book. Pretpostavlja se da će muška verzija CR časopisa izlaziti jednom godišnje u nakladi od 65 ooo primjeraka.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više