Search

Časopis posvećen svim ljubiteljima pasa

Časopis posvećen svim ljubiteljima pasa

Four and Sons magazine

BURO.


Image: Facebook FourandSons,
Elke Vogelssang

Koncept ovog svježeg australskog časopisa jest zadovoljiti sve čitatelje u potrazi za zanimljivim lifestyle temama, a pri tome posebnu pažnju obratiti i na njihove voljene kućne ljubimce

Svi oni koji svoj životni prostor dijele sa psom znaju da je to jedan prekrasan neraskidiv prijateljski suživot. Povezanost ljudi i pasa mnoge je inspirirala za odlične projekte, knjige, filmove, fotografije... Ovog puta Australka Marta Roca došla je na ideju osmisliti časopis posvećen ljudima i psima. Dizajnerica po struci, bacila se u pokretanje i uređivanje prvo web izdanja časopisa koje je nedavno dobilo i svoju printanu verziju. Njezino dizajnersko oko odigralo je veliko ulogu u besprijekornom izgledu Four&Sons časopisa koje možete naručiti i online.

Časopis posvećen svim ljubiteljima pasa (фото 1)

Pokrivajući teme iz područja dizajna, umjetnosti, mode i lifestylea, Four&Sons nam donose zanimljiv miks inspiracije i sadržaja prožetog vijestima iz psećeg svijeta za sve pasoljupce strastvene oko kulture i svijeta kreative. Sadržaju doprinose suradnici koji pronalaze pse kao stalni izvor inspiracije, ali ne ograničavaju se samo na tome. I baš zato nam se učinilo da ovu internetsku oznaku vrijedi podijeliti s čitateljima Büro 24/7.

Časopis posvećen svim ljubiteljima pasa (фото 2)

Časopis posvećen svim ljubiteljima pasa (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više