Search

Dubrovački Maria store u američkom Elleu

Dubrovački Maria store u američkom Elleu

Kao jedna od nezaobilaznih svjetskih shopping meka

Tekst: BURO.


U najnovijem izdanju američkog Ellea, onom za prosinac 2013., kao jedna od nezaobilaznih svjetskih shopping meka pojavljuje se i dubrovački Maria store!

U članku pod nazivom "Global Entry" Elleova novinarka Alison S. Cohn razgovarala je s Berthom Gonzalez Nieves, iznimno uspješnom mladom poduzetnicom i pasioniranom fashionisticom o njenim shopping navikama i najdražim komadima za predstojeću proljetnu sezonu. Kako većinu svog vremena provodi na obiteljskoj jahti ploveći svjetskim morima, Gonzales Nieves većinu svojih kupovina obavlja putem revolucionarne online shopping-platforme Farfetch.com, koje je i Maria store odnedavno član, a novootkrivena blaga dostavljaju joj DHL-om u bilo koju luku u kojoj se trenutno nalazi.

Dubrovački Maria store u američkom Elleu (фото 1)


Tako se Bertha Gonzalez Nieves ovoga proljeća odlučila za ogrlicu od drveta i kristala Riccarda Tiscija za Givenchy baš iz dubrovačkog Maria storea!

Američko izdanje Ellea, najprodavanijeg modnog magazina na svijetu, svakog se mjeseca prodaje u više od milijun primjeraka diljem svijeta i jedna je od najutjecajnijih svjetskih modnih tiskovina. Za dubrovački Maria store, kao i njegovu zagrebačku "mlađu sestru", pojavljivanje na stranicama prestižnog američkog Ellea veliko je priznanje - od samog osnutka 2007. godine koncept i vizija Marije Obrvan, začetnice Maria storea, uspio je zaživjeti puno dalje od lokalnih europskih okvira i danas se smatra jednim od najboljih i najluksuznijih concept storeova na svijetu, što na najbolji način dokazuje suradnja sa stranicom Farfetch.com, baš kao i ovo jedinstveno pojavljivanje na stranicama američkog Ellea!

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više