Search

Dugo je nismo vidjeli: Angelina Jolie na naslovnici britanskog Voguea

Dugo je nismo vidjeli: Angelina Jolie na naslovnici britanskog Voguea

Tekst: BURO.


Image: Craig McDean

Angelina Jolie nije tipična zvijezda modernog doba. Ne koristi društvene mreže, rijetko ju viđamo u javnosti osim kada je paparazzi snime u shoppingu s djecom ili kada odlazi na premijere vlastitih filmova, rijetko kada daje intervjue. Zato je naslovnica britanskog Voguea koju je snimio Crag McDean jučer izazvala veliko zanimanje javnosti. Također, kompletan editorial je snimljen u njezinom domu u Los Angelesu u kojem živi sa svojom djecom, a koji je kako sama kaže, samo pet minuta udaljen od kuće u kojoj živi Brad Pitt, njezin bivši suprug. Editorial prati veliki intervju koji je vodio glavni urednik Edward Enninful i u kojem je Jolie otkrila kako se njena obitelj nosi s pandemijom, kako provode vrijeme, koji su joj poslovni planovi, ali i što nosi u torbici svaki dan u simpatičnom videu koji vam donosimo niže.

Dugo je nismo vidjeli: Angelina Jolie na naslovnici britanskog Voguea (фото 1)
Angelina Jolie by Craig McDean za Vogue UK

O životu nakon rastave:

Posljednjih nekoliko godina su bile teške i fokusirana sam na to da izliječim našu obitelj. Bio je dug proces, ali polako dolazim do tog stadija. Kao da se led topi i krv se polako vraća u moje tijelo

O godinama:

Mislim da ću doživjeti svoj vrhunac u 50-ima. Neki dan sam skakala s djecom na trampolinu i djeca su mi kazala: „Mama nemoj to raditi. Ozlijedit ćeš se.“ Pomislila sam kako je to smiješno. Bila sam akcijska zvijezda , a danas mi klinci govore da siđem s trampolina jer bih se mogla ozlijediti.

O pandemiji:

Ovu pandemiju smo proživjeli kao i svaka obitelj s djecom. Zahara je imala operaciju početkom prošle godine i laknulo mi je da je sve prošlo dobro i da smo ušli u lockdown smireni. Pax je u zadnjem razredu srednje škole, ali ne može uživati jer je kući. Zahara je napokon dobila vozačku dozvolu, ali je polagala odjevena u zaštitno odijelo s maskom na licu. Niti jedna normalna radnja za djecu nije normalna danas, ali rođendani idu dalje i mislim da nas je ovo sve što se događa učinilo humanijim stvorenjima.

O humanitarnom radu:

Kada sam bila mlađa, bila sam jako ljuta i bijesna na sistem koji dozvoljava da djeca umiru od gladi ili zbog genocida. Sada kada sam starija, naučila sam kako se boriti sa sistemom iznutra.

O modi:

Ulažem u kvalitetne komade koje onda iznosim do kraja. Dobar kaput, kvalitetne čizme, najdraža torba. NE mijenjam svoj stilski izričaj. To je moj zaštitni znak.

Kompletan intervju pročitajte na Vogue.Uk

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više