Search

Gdje ćete putovati ovog proljeća?

Gdje ćete putovati ovog proljeća?

Putovanja za dvoje imaju najbolje ideje

BURO.


Image: Putovanja Za Dvoje

Na kioske je stigao novi broj časopisa Putovanja za dvoje, čija je glavna tema Španjolska

Časopis Putovanja za dvoje izlazi četiri puta godišnje, a iz broja u broj na preko 160 stranica donosi zanimljive autorske reportaže i najnovije trendove u svijetu turizma. Osim s više od 30 izdanih brojeva, magazin se ponosi i time što je kao franšizno izdanje prodan u Francuskoj, Njemačkoj, Italiji, Sloveniji, Srbiji i Bosni i Hercegovini. Glavna tema 32. broja jedna je od najpopularnijih destinacija među putnicima - čarobna, raznobojna, uzbudljiva Španjolska! Na čak 30 stranica čitatelji mogu pročitati sve o najpoznatijim španjolskim destinacijama. Tu su naravno gradovi Barcelona i Madrid te Valencija, pokrajine Baskija i Andaluzija, dok će oni skloniji odmoru na plaži uživati u članku o skupini otoka Baleari - u koje spadaju Mallorca, Menorca, partijanerska Ibiza i Formentera.

put za dvoje

U rubrici City Break predstavljen je fantastičan, šarolik i zamaman Marakeš, predivna, karipska Havana te nama bliži, no prepun iznenađenja, Bruxelles. U Metropolama čitatelji mogu saznati novootvorena i zanimljiva mjesta u Splitu te Hong Kongu, a od prijedloga kamo na izlet tu je Kals, maleni gradić u Austriji, koji je osim za skijanje idealna destinacija i za proljetno putovanje u prirodu.

Neke od fantastičnih hotela vrhunskog dizajna predstavljena su u reportaži Top 10 dizajnerskih hotela. Rubrika Vodimo vas donose dvije destinacije iz potpuno različitih dijelova svijeta. Čitatelji će tako moći upoznati mirisnu i tajanstvenu Šri Lanku, viđenu kroz objektiv fotografa Hrvoja Serdara, ali i daleki otok Kangaroo u Australiji, o kojem piše francuski suradnik Grégory Gérault. Za ljubitelje putovanja automobilom, u novom je broju reportaža o cesti Route 66 u kojoj je predstavljen samo mali dio legendarne ceste - od Chicaga do Saint Louisa. U rubrici Narodi svijeta Mira Pavlica Stojčević vodi vas u Kinu kroz priču o narodima pokrajine Guilin, koji se izdvajaju svojim neobičnim načinom života i osebujnim običajima.

Proljetno izdanje u prodaji je do svibnja ove godine.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više