Search

Kako oporaviti tijelo i um? Odgovore donosi novi broj Farmacia On The Go

Kako oporaviti tijelo i um? Odgovore donosi novi broj Farmacia On The Go

Tekst: BURO.


Image: Joanna Paciorek za Farmaciu

O Farmacijinim novitetima, savjetima i inicijativama ste navikli čitati na našem portalu a sad vam najavljujemo i proljetno print izdanje gdje Farmacia redovito tematski sažme 'najbolje od najboljeg' za nadolazeće godišnje doba.

Kako oporaviti tijelo i um? Odgovore donosi novi broj Farmacia On The Go (фото 1)

Redovna stručna suradnica u časopisu i regionalna ravnateljica u Farmaciji, Maša Čop, mag.pharm., je za uvodnik, između ostalog, napisala: 'Teme ovog broja, u najvećoj mjeri su posvećene upravo oporavku tijela i uma od događanja koja nas okružuju već punih godinu dana. Pišući o onom što vas često zanima prilikom posjeta našim ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama, željeli smo vam ponuditi nova saznanja o starim temama. Podsjetiti vas da uvijek postoje nova rješenja i drugačiji pristupi.'

Naslovnicu novog broja je svojom upečatljivom ljepotom i energijom doslovno 'probudila' glumica Sandra Lončarić.

Kako oporaviti tijelo i um? Odgovore donosi novi broj Farmacia On The Go (фото 2)

Harmonija i osjećaj mira, ali i neiscrpna ljubav koju gaji prema uranjanju u uloge koje utjelovljuje, olakšavaju joj ponekad izrazito zahtjevan tempo glumačkog posla, onaj u kojem ponekad igra i više uloga istovremeno, manevrirajući između dasaka osječkog HNK i snimanja filmova ili televizijskih serija na nekoj, kilometrima udaljenoj, lokaciji. Osim što nosi status nacionalne dramske prvakinje, Sandru smo imali prilike gledati u brojnim, zapaženim filmskim ulogama poput one u "Korak po korak", "Koko i duhovi" i "Crvena prašina", kao i u TV serijama "Mamutica", "Počivali u miru", "Novine" te mnogim drugima.

Besplatni primjerak časopisa možete potražiti u svojoj omiljenoj Farmaciji već idući tjedan.

Fotografije: Joanna Paciorek za Farmaciu

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više