Search

Kako vam se sviđa novi dizajn The New York Times Magazinea?

Kako vam se sviđa novi dizajn The New York Times Magazinea?

Promjene u imidžu

Image: buro247.ru

Ugledni američki časopis s dugom tradicijom The New York Times Magazine odlučio je promijeniti imidž, pa će zahvaljujući novom glavnom uredniku Jakeu Silversteinu doživjeti neke promjene

Jake Silverstein zamijenio je na mjestu glavnog urednika časopisa The New York Times Magazine Huga Lindgrena još u svibnju prošle godine i od trenutka kad je stupio na novu poziciju, odlučio je uvesti nekoliko promjena. Ovaj dugotrajni i zahtjevni proces napokon je došao svome kraju. Ugledni časopis svoj će redizajn predstaviti zanimljivom naslovnicom na kojoj je nalazi Zemlja i vrlo kratak, ali efektan izraz: "Pozdrav, svijete".

Kako vam se sviđa novi dizajn The New York Times Magazinea? (фото 1)

Silverstein je promjene odlučio primijeniti na nekoliko fronta, pa će se časopis odsad više fokusirati na književnost, poeziju i fotografski sadržaj, a tiskat će se i na kvalitetnijem papiru. Redizajn će uključivati i mnogo više reklama, koje su orijentirane na određene brendove, od Diesela i Cadillaca do Bank of America. Promjene su zahvatile i logo časopisa, iako u gotovo neznatnoj mjeri, pa će se on odsad nalaziti na samoj sredini naslovnice. Silversteinov je krajnji plan provedenim promjenama u dizajnu i sadržaju učiniti časopis još konkurentnijim i pridobiti čitatelje bratskog časopisa The New York Times Style Magazine. 
Kako vam se sviđa novi dizajn The New York Times Magazinea? (фото 2)

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više