Search

Keira Knightley bez trunkice Photoshopa

Keira Knightley bez trunkice Photoshopa

Glumica progovorila o editorijalu Patricka Demarcheliera za rujanski Interview Magazine


Image: Buro247.ru

Legendarni francuski fotograf Patrick Demarchelier snimio je Keiru Knightley za časopis Interview, ali onakvu kakva uistinu jest, bez obrađivanja fotografija Photoshopom, što je glumica prvi puta javno komentirala

Ovo nije prvi puta kako je Keira Knightley odlučno istupila protiv obrađivanja svojih fotografija. Još je vezano uz plakat za film "Kralj Artur" kad su joj digitalno povećali poprsje javno izražavala svoje negodovanje promjenom koja nije u skladu s njenim stvarnim tijelom i za koje svi jasno mogu vidjeti da je lažna, pa stoga čemu je uopće upražnjavati. "Žensko tijelo je polje za bitku i za to direktno možemo kriviti fotografiju", izjavila je u nedavnom intervjuu za časopis Times. U editorijalu za rujansko izdanje časopisa Interview Magazine Patricku Demarchelieru je pozirala u toplesu na što je pristala samo ako on ni na koji način ne obradi te fotografije. "Smatram kako je uistinu važno naglasiti kako izgled ili oblik nečijeg tijela nije bitan. Društvo nam je toliko orijentirano na fotografiju i sve je teže vidjeti sve različite oblike tijela koji postoje, a takav utjecaj na publiku je poguban".

U intervjuu za časopis The Edit je uz nedavni editorijal komentirala svoje feminističke stavove i kako često odbija uloge kakve jednom muškarcu ne bi ponudili. Sve su to poruke koje javnost zaluđena krivim idealima treba čuti, a ako je njihov ambasador poznato lice možda ipak jače odjekne među publikom.

Keira Knightley bez trunkice Photoshopa (фото 1)

Keira Knightley bez trunkice Photoshopa (фото 2)

Keira Knightley bez trunkice Photoshopa (фото 3)

Keira Knightley bez trunkice Photoshopa (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više